Foto: Michael Schmidt Thomsen (Arkiv)

Tror på sejr over Tyresö

På torsdag går det løs på Tyresövallen i Stockholm for Fortuna Hjørring i kvindernes Champions League.

Her venter Marta, Christen Press og adskillige andre verdensstjerne på nordjyderne, sammen med flere tusinde Tyresö fans.

Det scenarie skræmmer ikke Fortuna cheftræner, Brian Sørensen. Han går optimistisk ind til returkampen i 8-delsfinalen i Champions League. Selv om Fortuna tabte den første kamp på hjemmebane 1-2.

- Alt afhænger selvfølgelig af, hvem der får det første mål. Bliver det os, så er jeg overbevist om, at vi godt kan gå hen og overraske, lyder det fra Brian Sørensen.

Træneren har de seneste dage analyseret den første 8-dels-finale fra Hjørring Stadion grundigt. Han er mere end tilfreds med det, han har set.

- Faktisk producerer vi langt flere chancer mod Tyresö, end jeg havde regnet med. Vi er farlige på dødbolde, og formår at lægge et højt pres på svenskerne, som de tydeligvis ikke er vant til. Nu bliver udfordringen, at være ekstra skarpe i feltet i returkampen, siger Brian Sørensen.

Fortuna-holdet rejser tidligt onsdag morgen til Stockholm, før det torsdag aften er vind eller forsvind for de grønne. Kampen bliver spillet på kunstgræs, men det bekymrer ikke cheftræneren.

- Jeg mener, at kunstunderlaget sagtens kan falde ud til vores fordel. Vi vil gerne spille hurtigt og holde i bolden med vores pasningsspil. Det er lettere på kunst, end det er på græs, så jeg har det fint med, at vi skifter underlag i forhold til den første kamp.

Fortuna har samtlige markspillere til rådighed inden Champions League-opgøret. Det gælder også Luna Gewitz, der kan få sin debut mod Tyresö efter en langvarig skade.