LIGE NU:

Tyve på togt

To mænd fra Frederikshavn var natten til torsdag på omfattende tyvetogt, hele seks steder brød de ind.

Første indbrud skete på Frederikshavnsvej i Hørmested. Her overraskede beboerne tyvene, da de var i gang med at stjæle et B&O-anlæg, nogle PH-lamper og en computer fra huset. Det lykkedes tyvene at stikke af med kosterne, men beboerne ringede straks til politiet og anmeldte indbruddet, og samtidig kunne de fortælle, at tyvene stak af i en sølvgrå Peugeot i retning mod Frederikshavn.
Senere blev der stjålet syv motorsave til en værdi af omkring 35.000 kroner fra en forretning på Suderbovej i Frederikshav, tyvebanden mistænkes for at have forsøgt at bryde ind til en lejlighed på Ørnevej ved at knuse en rude, forsøgt indbrud hos et vvs-firma i Esbjerggade og forsøgt indbrud hos en frisør i Danmarksgade.

Senere på natten overraskede en vægter tyvene, da de var ved at kravle ind ad et vindue til en sportsforretning i Strandby nord for Frederikshavn. En politipatrulje så kort efter bilen køre rundt i Frederikshavn, og politiet fik bilen stoppet i Helenegade, og her blev en 32 årig mand anholdt.
Manden var alene i bilen, men politiet har en formodning om hvem den anden mand, der menes at have været med til rækken af indbrud er.

Den 32-årige mand var tydeligvis påvirket af alkohol, og han havde omkring et gram hvidt pulver på sig, formentlig kokain.
Den 32-årige bliver formentlig fremstillet i grundlovsforhør i løbet af torsdagen.