LIGE NU:

Tyve stjal orgelpibe og nadversæt fra præstekontor

Der har det seneste døgn været en stribe af indbrud i Nordjylland - deriblandt på præstens kontor i Støvring, hvor tyve stjal en orgelpibe og et nadversæt.

Indbruddet i præstekontoret i Støvring Kirke Sognegård på Kirkevej skete ved, at endnu ukendte gerningsmænd knuste en rude til kontoret og således fik skaffet sig adgang til orgelpibe og nadversæt.

I en villa på Koldinggade i Frederikshavn brød en eller flere tyve et vindue op og stjal elektronik, mens udbyttet fra et indbrud i Farsø blev en del indpakkede gaver samt sølvbørste med hvide børstehår indgraveret "Freddy". Tyvene kom ind via et soveværelsesvindue, og de forlod stedet via en havedør efter at have gennemrodet skabe og skuffer i forskellige rum. Indbruddet blev begået medens den ene beboer af ejendommen var hjemme.
Beboeren forvekslede bankelydene med de lyde, der kom fra deres fyr, som nogle gange kunne larme lidt.
Da ægtefællen kom hjem lidt senere, opdagede de, at der havde været indbrud.

 

En beboer på Lundsgårdsgade i Aalborg vågnede i nat  ved, at en tyv havde skaffet sig adgang til beboelsen via en terrassedør. Tyven var dog ikke modigere end som så – eftersom han skyndsomt forlod stedet, da beboeren råbte ham an.

Sidst på dagen onsdag var der indbrud i en villa på Hulvejen i Aalborg. Tyvene kom ind via en terrassedør og var herefter rundt i samtlige rum i villaen, som tyvene efterlod lettere gennemrodede. Tyvene stjal blandt andet en firmacomputer, en IPad og et ur. Samtidig begik tyve indbrud i en villa på Søndermarksvej i Sæby. Tyvene kom ind via et bryggersvindue, som de brød op med et koben – og stjal en IPad 2 Air, en PC mrk. Lenovo, samt en PC af mrk. HP.

I Sdr. Onsild har der været en tørstig indbrudstyv på spil. På en landejendom på Sønder Ulstrupvej i Sdr. Onsild er tyven kommet  ind via et vindue, som han først havde kastet en sten igennem. Tyven havde herefter færdedes i alle rum i stueetagen, hvor skuffer og skabe var blevet åbnet. Denne aktivitet havde åbenbart den virkning, at tyven blev umådelig tørstig, eftersom det eneste han stjal, var en ramme Ceres Royal Export øl.

En beboer på Rughaven i Aalborg må ud og købe nyt julepynt, hvis julefreden skal sænke sig - for en tyv er løbet afsted med det, beboeren havde. Indbruddet blev opdaget, da beboeren skulle hente kassen med julepynt op fra sit kælderrum på Rughaven i Aalborg. Tyve havde opbrudt hængelåsen til kælderrummet – og havde stjålet kassen med julepynt. 

Fra en villa i Hjørring er der anmeldt tyveri. Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op med et koben – og stjal en playstation, en computer samt nogle smykker og tre-fire parfumer.

Og der har også været indbrud i et fritidshus på Vestervej i Bindslev. Tyvene kom ind ved at knuse et vindue ind til soveværelset – og stjal designermøbler bestående af fem styk Børge Mogensen spisebordsstole. Endelig er der fra en villa på Åkandevej i Jerslev stjålet en pc og en printer. 

Nordjyllands Politi hører meget gerne fra folk, der kender til nogle af de mange indbrud, og opfordrer samtidig folk til at være opmærksomme, hvis man tilbydes hælervarer. Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.