Ulla Terkelsen - ny café i Aalborg

Hun er kendt som TV-reporter fra forskellige steder i verden. Men nu er Ulla Terkelsen også navnet på en café på Kastetvej i Aalborg.

Efter 10 år som forpagter af caféen Ib René Cairo i Reberbansgade, er Helen Jensen klar til at udvide. Det nye navn skal have en vis forbindelse, så en mail blev sendt til Ulla Terkelsen i London.

- Jeg blev spurgte, af en pige jeg ikke kender, om hun måtte bruge mit navn til en café. Jeg synes, det lyder som en sjov idé, så det sagde jeg ja til, siger Ulla Terkelsen til tv2nord.dk.

Helen Jensen havde ikke forventet at få svar på min forespørgsel via mail, men hun blev glad, og Ulla Terkelsen blev medlem af en liga, som kun Ib Rehné Cairo og hende selv er medlem af.

- Jeg er meget stolt over, at blive sammenlignet med min nu afdøde kollega, siger Ulla Terkelsen.

Helen Jensen har ikke lagt sig fast på en endelig åbningsdato endnu. Men hun tror det bliver i slutningen af august eller i starten af september. Og så skal der sendes en ny mail af sted til Ulla Terkelsen i London.

- Jeg har været ved at skrive en invitation til hende, men hun kommer nok ikke til vores åbning, men det kunne da være sejt, hvis hun gjorde, siger Helen Jensen.

Og Ulla Terkelsen vil ikke afvise, at hun på et tidspunkt aflægger caféen et besøg.

- Nu hedder caféen London, og i London drikker de meget te hen på eftermiddagen, så det kan være jeg kommer forbi til en kop te, men det er ikke et af mine hyppige rejsemål, siger Ulla Terkelsen.

Helen Jensen drømmer allerede om en tredje café, som skal have navnet Moskva. Men hvilken journalist, der skal lægge navn til, ved hun ikke endnu.


Seneste nyt

fra Nordjylland