LIGE NU:

Unge mænd undskylder episode med hashkager

Det er dagen derpå i Sortebakkehallerne i Nørager, hvor fodboldstævnet Bambi-Cup lørdag aften tog en uheldig drejning. En gruppe unge mænd blev forgiftet af hashkager. Nu undskylder flere af de unge mænd episoden.

En gruppe unge mænd på i alt 10 stykker i alderen 25-35 år var i Sortebakkehallerne i Nørager i anledning af fodboldstævnet Bambi-Cup lørdag aften. De 10 mænd var samlet i et omklædningsrum, og her indtog de fleste nogle kager, som en af deltagerne havde medbragt. Det viste sig senere, at der var euforiserende stoffer i kagerne. De unge mænd blev dårlige, og de forgiftede personer blev alle bragt til Aalborg Universitetshospital.

Arrangør af Bambi-Cup, Flemming Andersen er i dag blevet ringet op af flere af de unge mænd, som undskylder deres opførsel.

- De er kede af episoden, og vi tager selvfølgelig også afstand fra, at man blander stoffer sammen med et fodboldstævne, siger Flemming Andersen, som kender de unge mænd, der kommer fra lokalområdet .

TV2/Nord har været i kontakt med en af de unge mænd, der var med i omklædningsrummet lørdag aften, og som spiste en af hashkagerne. Han ønsker at være anonym, men fortæller at han og kammeraterne handlede i god tro.

- Vi spurgte flere gange, om der var noget i kagerne, og det blev benægtet. Men ham, der har bagt kagerne, har ikke haft nogle onde intentioner. Det er en dårlig spøg, som har taget en uheldig drejning, siger den unge mand, som TV2/Nord har været i kontakt med.

En 29-årig mand med bopæl i Aalborg har erkendt, at det er ham, som har bagt hashkagerne.

Den videre efterforskning i sagen behandles af lokalpolitiet i Himmerland.

20210412-181351-L-1920x1279we

play De stikker og stikker: 75 procent af alle nordjyder er vaccineret

strejke 1

play 53 sygeplejersker skal undværes i Brønderslev: - Det er tæt på den samlede flok

hul (1)

play Charlottes hus har hul i muren: Nu vil kommune genhuse hende

310721 Vildsundbroen

play Broklap faldt ned: Nu er fejlen fundet

20210412-181351-L-1920x1279we

play De stikker og stikker: 75 procent af alle nordjyder er vaccineret

strejke 1

play 53 sygeplejersker skal undværes i Brønderslev: - Det er tæt på den samlede flok

Til forsiden

Til forsiden