LIGE NU:

Vanvidsbilist påkørte otte i sprit- og narkorus

En 27-årig mand påkørte i morges otte bilister på ganske få minutter på Th. Sauers Vej og Universitetsboulevarden i en voldsom rus af alkohol og narkotika.

Den 27-årige kørte hasarderet og slingrede rundt blandt både med- og modkørende bilister og nåede at køre på otte forskellige bilister i den tætte morgentrafik i Aalborg.

Alle bilerne er ramt af forskellige skader som buler og sidespejle, der blev kørt af, men heldigvis kom ingen personer til skade ved vanvidskørslen.

Politiet kunne anholde manden lidt over klokken otte i morges. Manden var voldsomt påvirket af både alkohol og narkotika.

Den 27-årige blev taget med i detentionen, men politiet var så bekymrede for mandens helbred på grund af de store mængder alkohol og stoffer, som manden havde indtaget, at han blev sendt til sygehuset i en ambulance. Her sikrede lægerne sig, at han ikke havde taget en overdosis.

Manden skal afhøres senere på aftenen, og han sigtes for spiritus- og narkotikakørsel og for at have forvoldet de otte færdselsuheld. Herefter vil han blive løsladt, fortæller vagtchef hos Nordjyllands Politi, Frank Liltorp.

- Han får højst sandsynligt en bøde og en frakendelse af kørekortet, fortæller vagtchefen til tv2nord.dk.