Vendyssel fik store stryg i testkamp

Det kunne være endt med et tocifret nederlag, men Vendsyssel "slap" med et nederlag på 7-0, da de lørdag spillede testkamp mod AGF.

Vendsyssel og AGF var lørdag de første til at spille på den nye kunstgræsbane i Rønde på Djursland. Og i de tre halvlege var der rigeligt med blafrende netmasker - til glæde for AGF.

De første 45 minutter forblev målløse, men i anden halvleg blev de sat ind på stribe. Kim Aabech satte målfesten igang, da han i 48. minut fik rettet sit frispark af, og så stod det 1-0.

AGF udvidede føringen i 59. og 72. minut hvor først Nordstrand fra kanten af feltet og siden Danny Olsen efter frispark gjorde det til 3-0.

I 81. minut gjorde Jeppe Kjær det til 4-0 og minuttet efter var det igen Kjær, der var på spil, og så stod det 5-0.

Den tidligere AaB'er Daniel Christensen gjorde det til 6-0 i 89. minut og som rosinen i pølseenden satte Danny Olsen sit andet mål ind i det 117. minut, og så kunne man roligt sige, at den kamp var lukket.

Vendsyssel FF har til og med lørdag spillet tre testkampe. Mod Superliga-kollegerne AaB og Hobro formåede de at spille uafgjort, men AGF som VFF kæmper mod i 1. division blev altså for stor en mundfuld.

Vendsyssel sparker forårssæsonen igang 13. marts ude mod Skive.