04:07

Foto: Rune Borre-Jensen (arkiv)

1 af 2

VIDEO: Hensætter millioner til feriepengesag

AaB's årsregnskab viser, at der nu er oprettet en post, som tager højde for, at klubben kan ende i en feriepengesag som den Brøndby har tabt. 3,2 millioner kroner er sat til side.

AaB præsenterede i går årsregnskabet for 2012. Her fremgår det, at der hensættes penge til en post, som skal bruges, hvis klubben havner i en feriepengesag lignende den som Brøndby har stået i.

- Vi har haft en jurist til at gennemgå vores kontrakter og gennemgå den afsagte dom, der er på tre Brøndby spillere. Der er han kommet frem til et beløb, som han mener AaB bør hensættes i regnskabet. De to tal tilsammen giver så de 3,2 millioner, siger Finn V. Nielsen, formand for AaB.

AaB ønsker ikke at løfte sløret for, hvor mange af de 3,2 millioner kroner, som er møntet til en eventuel feriepengesag, oplyser Finn V. Nielsen.

- Det er klart, at sådan en vurdering er behæftet med usikkerhed såvel den ene vej som den anden vej, men vi kan jo ikke gøre noget bedre end at tage en advokat, som er inde i den sag, der har været i Brøndby, og som har gennemgået vores kontrakter, til at komme med et bud på, hvordan man ser situationen, siger Finn V. Nielsen.

Der er ikke fremsat et krav mod AaB fra Spillerforeningens side. Derfor kan Finn V. Nielsen heller ikke afslå, at det hensatte beløb kan være for lidt, da det vil afhænge af kravet fra spillerne, hvis en eventuel sag bliver rejst.

- Vores advokat har kigget på, at hvis der er nogen, som kommer og stiller krav mod AaB - hvad vil AaB så kunne risikere at blive idømt. Det er det vi har spurgt advokaten om og det er den opgave, han har haft, siger Finn V. Nielsen.

Hør TV2/NORDs telefoninterview med formand for AaB, Finn V. Nielsen, øverst i artiklen.