Vingeskudt: White Hawks ude af slutspillet

Frederikshavn White Hawks tabte den afgørende kamp mod Esbjerg, der nu skal møde Aalborg Pirates i semifinalerne

Frederikshavn White Hawks tabte fredag aften med hele 5-0 til Esbjerg i den afgørende kamp og er ude af slutspillet i ishockey.

En skidt 2. periode sendte reelt spillerne fra Frederikshavn White Hawks på sommerferie, da de mødte Esbjerg Energy på udebane. Efter en målløs første periode, kom frederikshavnerne bagud efter godt fire minutter af 2. periode.

Men allerede 30 sekunder senere lå pucken i nettet igen ved en scoring, hvor White Hawks-spillerne så ud til ikke at have rystet det første mål ud af hovedet. Godt tre minutter senere havde Christopher Frederiksen en friløber ned mod Esbjergs målmand, men han missede chancen for at reducere føringen.

20210326-211457-L-1920x1263we

Og da Esbjerg scorede yderligere to mål i anden periode, var kampen reelt afgjort. Tredje periode endte 1-0 til Esbjerg.

- Det er hårdt lige nu. De scorer på nogle lidt trælse måder, men jeg synes, at det viser karakter, at vi kommer ud i den afgørende kamp. Desværre bliver det ikke os, der skal spille semifinaler, sagde Christopher Frederiksen til TV2 Sport lige efter kampen.

Resultatet betyder, at Esbjerg er klar til semifinaler mod Aalborg Pirates. Første kamp mellem de to hold spilles på tirsdag i Gigantium.