LIGE NU:

Vodskovfamilie vandt 250.000

Det er den kontante præmie i en boligkonkurrencen familien har deltaget i. Pengene skal bruges til at finansiere vinderprojektet.

Mandag eftermiddag fik Bent Pedersen og resten af familien overrakt de mange penge på et gavekort.

Siden januar i år har hundredvis af danske boligejere indsendt projektforslag til, hvordan deres bolig kan ombygges med vægt på kreativitet, funktionalitet og nytænkning samt anvendelse af byggematerialer fra Cembrit.

Af de indsendte forslag har en enig dommerkomité med opbakning fra 15.000 internetstemmer vurderet, at forslaget fra familien i Vodskov var bedst.

- Vores parcelhus er bygget i 1967, og en række om- og tilbygninger har siden hen betydet, at huset i dag fremstår som et arkitektonisk kaos med eksempelvis fire forskellige slags tagbeklædning. Derfor er vi super glade for at have vundet konkurrencen og dermed muligheden for at få bragt huset up to date med nyt tag og ny facadebeklædning i fibercement, lyder det fra Bent Pedersen.

- Projektforslaget fra Vodskov kombinerer på flotteste vis de konkurrencekriterier, vi har opstillet. Der er tale om et ombygningsforslag, der vil tilføre familiens bolig et tidløst og harmonisk udtryk, og forslaget indeholder samtidig en række kreative bud på, hvordan boligens brugsværdi kan øges, siger adm. dir. i Cembrit, Jørgen Jacobsen, i en pressemeddelelse.

Ombygningsprojektet i Vodskov ventes færdigt inden udgangen af august i år.