White Hawks indtog atter Vojens

Semifinaleopgøret mellem Frederikshavn White Hawks og SønderjyskE er ramt af en hjemmebaneforbandelse: ingen af holdene har endnu vundet i eget hus.

Tirsdag aften var det nordjydernes tur til endnu en gang at tage en udebaneskalp, da holdet slog SønderjyskE med 1 - 3.

Men ser man på skudstatistikken var det endnu engang et hårdt presset mandskab der fightede sig til sejr: SønderjyskE havde 44 skud mod Frederikshavnernes mål, mens nordjyderne kun kom til 23 afslutninger den anden vej.

Høgene fik et hurtigt mål i første periode sat ind af Jake Morissette 4 minutter og atten sekunder inde i kampen. Dernæst var der regulær måltørke - ingen af holdene kom på tavlen i anden periode.

Knapt ti minutter inde i den tredje var det Jesper Jensen der bragte White Hawks foran med 0 - 2. Seks minutter senere reducerede SønderjyskE, men det holdt kun få minutter, så afgjorde kaptajn Mike Grey kampen til 1 - 3.

Der står nu 3 - 2 i kampe i Frederikshavnernes favør - og hvis det lykkedes dem at bryde forbandelsen og tage en sejr hjemme fredag - så har de spillet sig i finalen, hvor Herning Blue Fox venter.