Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Würtz tilbage for AaB

Rasmus Würtz vender efter to kampes fravær tilbage til truppen, når AaB mandag aften tager imod OB med de forhenværende AaB'ere træner Kent Nielsen og angriber Anders K. Jacobsen.

Begge hold har åbnet sæsonen med syv point for de første fem kampe, og AaB møder frem med en frisk 3-2 sejr på udebane mod AGF, hvorimod den seneste hjemmekamp endte med et nederlag.

- Vi vil gerne vise os frem på Nordjyske Arena med et helt anderledes og aggressivt udtryk end i vores seneste hjemmekamp mod FC Midtjylland, og vi leverede da også gode takter i Aarhus, hvor vi udover at hente tre point havde masser af boldbesiddelse og kreerede mange chancer, siger cheftræner Lars Søndergaard.

Siden AGF-kampen har den defensive del af spillet fået meget opmærksomhed ved træningerne.

- Offensivt så vi skarpe ud, mens vi omvendt som hold tillod for mange chancer imod os. Sidstnævnte del har vi haft fokus på at forbedre, og vi vil blive testet hårdt mod et OB-mandskab med mange farlige profiler som Rasmus Falk, Emil Larsen, Rasmus Festersen, Kenneth Zohore og Anders K. Jacobsen, konstaterer Lars Søndergaard og fortsætter:

- Samtidig skal vi være opmærksomme på OB's lynhurtige omstillingsspil, men vi er også bevidste om, at vi har kvaliteter, der kan gøre ondt på OB, og vi glæder os til opgøret, siger Lars Søndergaard.

Kampen spilles mandag aften kl. 19.00