Lærer vil vinde pælesidningskonkurrence

Den 28-årige lærer Jeppe Haugaard fra Hjørring satser på at få gode ideer til sin undervisning, mens han alligevel sidder på pælen.

TV2 Nords konkurrence i pælesidning løber af stablen torsdag. En konkurrence, hvor fem deltagere i 48 timer dyster om at sidde længst tid på en pæl.

Vinderen kan gå fra konkurrencen med en præmiesum på 20.000 kroner.

En af deltagerne er den 28-årige lærer Jeppe Haugaard fra Hjørring.

02:11

Tirsdag aften kan du møde den fjerde deltager i rækken til TV2 NORDs pælesidningskonkurrence: Den 28-årige lærer Jeppe Hougaard fra Hjørring.

Luk video

Hvem er du?

- Jeg hedder Jeppe, og jeg er 28 år gammel. Jeg bor i Hjørring sammen med min kone og min søn på syv måneder. Til daglig er jeg lærer på Astrup-Sønderskov Friskole.

Hvorfor har du meldt dig til konkurrencen?

Læs også De vil være mestre i pælesidning: - Det kommer til at gøre rigtig ondt

- Jeg har meldt mig til konkurrencen, fordi jeg godt kan lide at lave små videoer, og i den her konkurrence skulle man sende en videoansøgning. Så nu var der en grund til at lave en video, og så gik der lige en aften i sommerhuset med det.

Hvad er din største styrke?

- Min største styrke er, at når jeg går ind i noget, uanset hvad det er, så forsøger jeg at gøre det 100 procent hver gang.

Hvad skal du bruge tiden på pælen til?

- Tiden på pælen kan man jo bruge på mange ting. Jeg er lærer, så det kan jo være at man kom på nogle nye undervisningsforløb, mens man sidder der. Men ellers: sidde og få gode ideer til ting og sager i fremtiden. Sidde og tænke lidt over livet - hvor man er nu og hvor man gerne vil hen.

Læs også Maiken stiller op i pælesidning: Har bygget øve-pæl i baghaven

Hvordan ser du frem til konkurrencen? Glæder du dig?

- Jeg er da spændt på konkurrencen, og ser frem til den. Men jeg er da klar over, at det bliver rigtig hårdt. Også nok mere hårdt end man lige skulle tro.

Hvad bliver det sværeste?

- Det sværeste ved konkurrencen det er formen i sig selv. At man skal blive siddende på en pæl så længe som muligt.

Hvad skal du bruge pengene på, hvis du vinder konkurrencen?

- Hvis jeg vinder konkurrencen, så skal pengene bruges som supplement til udbetalingen til et hus. Vi går og kigger på hus for tiden, så det er en drøm, der kan blive hjulpet lidt på vej på den måde.

Du kan læse mere om, hvem Jeppe skal dyste mod her.

REGLER

  • På toppen af pælene er der monteret en solid plade på 25 x 25 cm, og et stykke nede på pælen er der en vandret fodstøtte. Det er ikke tilladt at spænde sig fast til pælen.
  • Deltagerne må bevæge sig, som de nu kan, så længe de ikke forlader pælen. Støtte må kun ske på pladen og fodstøtten.
  • Toiletbesøg foregår 4 gange i døgnet i en 10 minutters pause. Pausen må alene bruges til toiletbesøg og skal godkendes af opsynet.
  • Alt tøj, læsestof, cigaretter, lighter, solbriller, hynder og andet udstyr skal medbringes fra starten. Hvis du taber noget, er det ikke tilladt at få nyt bragt ud. Undtaget er medicin, plaster og lignende.
  • Cirka hver femte time får du bragt mad og drikke ud til pælen.
  • Hvis en deltager forlader/falder af/blæser af pælen er vedkommende ude af konkurrencen.
  • Du skal være 18 år gammel for at deltage.
  • Den deltager, der har flest point, når de 48 timer er gået, har vundet.
Se mere