Foto: TV2

Mie Ø. Nielsen efter tabt medalje: Jeg er ikke sur

Mie Ø. Nielsen udtrykte efter den glippede medalje ikke den store skuffelse, da pressen mødte hende umiddelbart efter.

RIO: Mie Ø. Nielsen var spået som et af Danmarks bedste medaljekort, men det blev kun til en femteplads for nordjyden, der svømmede 100 meter ryg.

Hun var kun fire hundrededele fra medaljer, men trods det faktum var hun efterfølgende fattet, da klyngen af journalister stod omkring hende. 

- Jeg er ikke sur. De var bare bedre end mig lige nu og her. Det sker engang i mellem, siger hun til TV2 Nord, da hun får spørgsmålet om de blot fire hundrededele fra medaljer. 

De sidste 15 meter gjorde det så ondt i benene, at jeg ikke kunne sparke.

 

Mie Ø. Nielsen startede ligesom i semifinalen skidt, men fik kæmpet sig tilbage. Til sidst gik hun dog ned og missede medaljerne. 

-  Jeg kan ikke være andet end tilfreds. Selvfølgelig er det ærgerligt, når man misser den med så lidt, men sådan er svømning, og det er det, der gør det spændende. 

- De sidste 15 meter gjorde det så ondt i benene, at jeg ikke kunne sparke ordentligt. Jeg må hjem og blive stærkere i benene, end jeg er nu. 

- Men jeg er meget godt tilfreds, selvom folk troede, jeg ville være skuffet. Jeg havde ikke sat mig op efter en medalje. Jeg skulle bare i finalen, og det gjorde jeg, siger hun. 

Mie Ø. Nielsen er stadig kun 19 år, og dermed er de individuelle medaljechancerne formentlig stadig intakt ved OL i Tokyo 2020. 

- Det bliver lange år, men lad os se på det til den tid, slutter hun. 

Mie Ø. Nielsen har stadig chance for medaljer i Rio, da hun mangler at svømme medleystafetten med Danmark.