Foto: Jan Pedersen

Politiet leder efter vidner til sommerhusbrande

Nordjyllands Politi har øget indsatsen i sommerhusområdet ved Slettestrand efter de mange brande i området, men der er ikke meget nyt.

Intet mindre end seks brande på bare én uge har Nordjyllands Politi og beredskabet været nødt til at rykke ud til ved Slettestrand og Thorupstrand.

Hver gang er det gået ud over sommerhuse i området - den seneste foregik torsdag aften, hvor nogen havde forsøgt at sætte ild til et stråtækt tag. Heldigvis var årvågne folk i området hurtige til at slå de spæde flammer ned, før det udviklede sig, så kun en halv kvadratmeter tag antændte.

Læs også Ny sommerhusbrand: Politiet sætter massivt ind

Det har fået Nordjyllands Politi til at intensivere patruljeringen i området, og de mødte også talstærkt op til branden torsdag aften. Men noget konkret er der endnu ikke kommet ud af den øgede indsats, fortæller Michael Elkjær, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

- Vi har ingenting fået ud af det endnu, nej. Så vi håber meget at høre fra folk, som måske har set noget i området, siger Michael Elkjær.

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger om brandene. Politiet er overbevist om, at brandene er påsat, og man tror på en forbindelse til de første brande ved Slettestrand.

Til gengæld afviser Michael Elkjær, at sommerhusbrandene i området skulle have noget at gøre med den brand, der jævnede Svinkløv Badehotel med jorden den 26. september.

- Vi har klarlagt brandårsagen på Svinkløv Badehotel, så de to ting har ikke noget med hinanden at gøre, siger vagtchefen.