LIGE NU:

Alvorlig ulykke: 23-årig kørte mod færdselsretningen på E45

To personer er kommet alvorligt til skade i ulykken. Den ene er i kritisk tilstand.

En 23-årig mand kørte natten til fredag mod kørselsretningen på motorvej E45. Manden kørte nordpå i det sydgående spor. Ved frakørsel 30 Støvring N kørte den 23-årige spøgelsesbilist sammen med en anden bil, hvor en 64-årige kvinde var bag rattet.

- Klokken 03.28 fik vi en anmeldelse om et færdselsuheld på E45. Da vi kom derned var der to biler, der var kørt sammen. I den ene var en 23-årig mand, som var fastklemt og i den anden en 64-årig kvinde, ligeledes fastklemt. De er kørt på Aalborg Sygehus til behandling, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mads Hessellund.

Den mandlige spøgelsesbilist er i kritisk tilstand efter sammenstødet, mens den 64-årige kvinde er alvorligt tilskadekommen, men ikke i kritisk tilstand. De pårørende er underrettet.

Politiet ved endnu ikke, hvorfor manden kørte mod kørselsretningen, ligesom det endnu er uklart, hvor længe han har kørt mod færdselsretningen.

- Vi har ikke fået nogen anmeldelser om, at der skulle være en spøgelsesbilist, så vi ved ikke, hvor han er kørt på henne, siger Mads Hessellund.

Der har i forbindelse med uheldet været spærret på motorvej, hvor trafikken er blevet dirigeret rundt om oprydningsarbejdet.