LIGE NU:

Cremekongen på surprise-visit

500 gymnasieelever fik en særdeles positiv og livsbekræftende oplevelse at gå på weekend på, da cremekongen Ole Henriksen lagde vejen forbi Støvring Gymnasium fredag formiddag.

Taktfuldt vrikkende til dundrende musik gik cremekongen over dem alle, nordjyske Ole Henriksen, i dag på scenen på Støvring Gymnasium, mens skolens 500 elever klappede og hujede. Skønhedseksperten, der til daglig bor og arbejder i Los Angeles i USA, gæster i disse dage Nordjylland i forbindelse med premieren på musicalen ”I love it” i Musikkens Hus i Aalborg.

I dag var turen så kommet til Støvring Gymnasium, hvor skolens elever i små tre kvarter lyttede til skønhedsekspertens råd om livet. Blandt andet, at man skal huske at udvise taknemmelighed, huske sundheden og forfølge sine drømme.

- Det er noget, man virkelig har behov for at høre, når man er ung: Du kan gå ud på verdensscenen og virkelig få tingene til at ske, uddyber Ole Henriksen.

Med sig ved dagens foredrag havde han i alt otte pointer, der er med til at definere hans syn på tilværelsen. Blandt andet, at man skal huske ”alenetid”, hvor man trækker sig tilbage og ”mediterer”, som han siger. Noget, der ifølge Ole Henriksen kan være ganske nyttigt i en travl hverdag som studerende, hvor fokus ofte er på bøgerne, præstationer og 12-taller.

- Det handler om, at de skal tage sig tid til at trække sig tilbage fra den travle dagligdag, fra deres computere og fra den travle hverdag her på skolen, siger han.

Eleverne syntes da også at glemme alt om hverdag, computere og karakterer, mens Ole Henriksen spankulerede på scenen og leverede sine pointer med både alvor og humor.

- Jeg kan måske godt finde på at blive lidt for længe oppe, lave lidt for mange lektier og spille lidt for meget computer. Så det, han siger om, at man skal få sin søvn og spise sundt, det vil jeg i hvert fald tage med mig, lyder det efter foredraget fra Jakob Rossander Kristensen fra 2.x.

Hans medstuderende Linea Winkler fra 3.e supplerer:

- At beslutte sig for om morgenen, at ’i dag bliver en god dag’ – det er da noget, man kan arbejde videre med, griner hun.

Men selvom pointerne var talrige fra den nærmest altid smilende Ole Henriksen, syntes en bestemt pointe at brænde særligt meget igennem hos Jakob Rossander Kristensen:

- Husk smilet, for helvede! 

Det er anden gang, Ole Henriksen besøger Støvring Gymnasium. Første gang var i 2009, hvor gymnasiet også oprettede Ole Henriksen-legater, der stadig bliver uddelt til udvalgte elever.

Livet er et eventyr, alt er muligt og du skal gøre dine drømme til virkelighed. Det er blot et par af de pointer, som den danske cremekonge, Ole Henriksen, i dag videregav til 500 elever på Støvring Gymnasium, da han for anden gang besøgte det himmerlandske gymnasium.
270819 Patienter på og beboere ved Sygehus Nord var i nat udsat for et mindre bombedrama.

For 225 millioner kroner byggeprojekt, tak: Sygehus Nord solgt

Mink

Nordjysk formand om minkaftale: - Umiddelbart virker den fair

070121 John Haugaard, minkavler

Efter flere måneders venten ånder John lettet op: - Man kan se enden af tunnelen nu

minkkompensation, møde, Hjulmandkatain

150 minkavlere til infomøde: Fik gennemgået aftalen

270819 Patienter på og beboere ved Sygehus Nord var i nat udsat for et mindre bombedrama.

For 225 millioner kroner byggeprojekt, tak: Sygehus Nord solgt

Mink

Nordjysk formand om minkaftale: - Umiddelbart virker den fair

070121 John Haugaard, minkavler

Efter flere måneders venten ånder John lettet op: - Man kan se enden af tunnelen nu

Til forsiden

Til forsiden