00:24

Video: Anders Hestbek

Fængslet fire uger: Sigtet for drab på samlever

En kvinde blev søndag morgen fundet død i sin bolig ved Blenstrup. Hendes samlever er mandag blevet varetægtsfængslet i fire uger for drabet.

Klokken 07.09 søndag morgen fik politiet en anmeldelse om fundet af en død kvinde i Blenstrup mellem Kongerslev og Støvring.

Kvinden blev fundet i sin bolig.

Mandag morgen har en 62-årig mand været fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre, og Nordjyllands Politi har valgt at varetægtsfængsle ham i fire uger.

Manden er samlever til den 56-årige dræbte kvinde.

Nordjyllands Politi vil ikke komme nærmere ind på, hvad det er for nogle skader, som kvinden har pådraget sig. 

- Men der er nogle mistænkelige forhold, der gør, at vi har valgt at sigte manden for drab, siger den ansvarlige for efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, i en pressemeddelelse.

Læs også Tyve fanget på video: Indbrud for tredje gang på under to måneder

Kriminalteknikere har siden anmeldelsen arbejdet intenst på adressen, og man er også i gang med at afhøre vidner og borgere, som har henvendt sig med informationer.

Man afventer nu en obduktionsrapport. 

- Vi har ingen yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt af hensynet til den videre efterforskning, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen. 

I forbindelse med anmeldelsen søndag udtalte Nordjyllands Politi.

- Hun bliver fundet i noget blod. Man kan ikke umiddelbart sige, om det er noget naturligt, så vi er nødt til at køre hele pakken, fortalte vagtchef ved Nordjyllands Politi, Bent Højgaard, til TV2 Nord.