LIGE NU:

Motorvej spærret: Tre uheld indenfor få kilometer

Uheldene er sket i sydgående retning på motorvej E45 mellem frakørsel 29 Svenstrup og 30 Støvring N.

Fredag morgen har der været tre færdselsuheld på motorvej E45 og det giver store trafikale problemer og køkørsel i sydgående retning mellem 29 Svenstrup og 30 Støvring N.

Politiet opfordrer til at bilister søger alternative ruter, ved at køre fra ved 29 Svenstrup.

Klokken 03.28 skete en alvorlig trafikulykke på motorvejen mellem til- og frakørselsramperne ved 30 Støvring N. En 23-årige mandlig spøgelsesbilist kørte nord på i det sydgående spor og kørte ind i en modkørende 64-årig kvinde. Begge er kørt på Aalborg Universitetshospital og den mandlige spøgelsesbilist er i kritisk tilstand, mens den 64-årige kvinde er kommet alvorligt til skade, men er ikke i kritisk tilstand.

Oprydningsarbejdet efter ulykken har spærret motorvejen og klokken 08.30 er dette stadig i gang.

Klokken 07.15 melder Nordjyllands Politi på Twitter, at der er sket endnu et færdselsuheld i sydgående retning mellem 29 Svenstrup og 30 Støvring N.

En varebil kørte ind i en holdende lastbil og føreren af varebilen er kørt på sygehuset i kritisk tilstand. Der er tale om en 42-årig mand. Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen, oplyser klokken 09.30 at der er ryddet op efter det uheld.

150124 fuh e45 mand i kritisk tilstand
Foto: Per Frank Paulsen

En god halv time senere, klokken 07.53, melder Nordjyllands Politi om endnu et uheld. Her er tre personbiler stødt sammen og redning og politi er på stedet. Torben Larsen, oplyser at der ikke er nogen, der er kommet alvorligt til skade ved sammenstødet. I forbindelse med oprydningsarbejdet har kun et spor været åbent, men politiet oplyser klokken 09:38 at begge spor igen er farbare.