LIGE NU:

Politiet søger vidner til alvorlig ulykke på E45

Nordjyllands Politi søger vidner til en alvorlig trafikulykke, som skete på motorvej E45 ved Støvring natten til fredag. Her kørte en 23-årig mand frontalt sammen med en 64-årig kvinde.

Der skete natten til fredag en alvorlig trafikulykke i det sydgående spor på motorvej E45. Her kørte en 23-årig mand frontal sammen med en 64-årig kvinde. 

Ulykken, som skete syd for frakørslen Støvring N, blev anmeldt til Nordjyllands Politi klokken 03.28, og politiet søger nu vidner til ulykken, hvor den 23-årige mand kørte mod færdselsretningen på motorvejen.

- Vi søger særligt vidner, der måtte ligge inde med viden om den formodede spøgelsesbilists færden inden selve påkørslen fandt sted nord for Støvring ved afkørsel 30, siger politikommissær Michael Karstenskov fra Nordjyllands Politi.

Politiet henleder særligt opmærksomheden på afkørslerne 31, 32 og 33 i det sydgående spor. Køretøjet, som Nordjyllands Politi søger oplysninger om, er en metalgrå VW Passat-stationcar, som er årgang 2003.

- Ring 114, hvis du har set noget i relation til ulykken, siger Michael Karstenskov.

Den mandlige spøgelsesbilist er i kritisk tilstand efter sammenstødet, mens den 64-årige kvinde er alvorligt tilskadekommen, men ikke i kritisk tilstand. De pårørende er underrettet.

Politikommissæren oplyser til TV2 Nord, at der rutinemæssigt er udtaget blodprøver for at klarlægge, om den 23-årige bilist kørte i påvirket tilstand. Der er endnu ikke kommet svar på disse prøver.