LIGE NU:

Tican-direktør: Thisted kan beholde arbejdspladser

Der er ifølge slagteridirektør hos Tican udsigt til at 700 arbejdspladser bliver i Thisted.

Der vil ikke bliver nedskæringer i arbejdsstyren når Tönnies overtager ejerskabet over Tican. Det vurderer slagteridirektør i Tican Ove Thejls, der er begejstret for den nye fusionspartner. Det skriver TV MIDTVEST.

- Det er klart, at vi nu skal vænne os til at vi nu skal kigge mod Tyskland i stedet for mod Danmark, fordi fusionsplanerne med Danish Crown har været omdrejningspunkt i godt et år, siger Ove Thejls.

Han beskriver det som en ønskesituation for den nordvestjyske virksomhed og andelshaverne, at det har været muligt at indgå aftale med det privatejede Tönnies.

- Vi har haft sonderinger på et tidligere tidspunkt, hvor et samarbejde ikke kunne lade sig gøre. Nu er tiden moden, og jeg mener det uden sidestykke er den bedste løsning for os her i Thisted, konstaterer slagteridirektøren.

Dog blev beskeden om fusionen modtaget lidt blandet, da medarbejderne blev orienteret mandag morgen.

- Mange var begejstrede som jeg selv er, mens andre lige skulle sunde sig lidt over beskeden. Det er klart når de inde i hovedet hele tiden har haft Danish Crown som deres kommende arbejdsgiver, siger Ove Thejls.

Fællestillidsmanden for slagterimedarbejderne på Tican betegner den fusionen med den tyske privatejede virksomhed som spændende.

- Både jeg og mine kollegaer er begejstrede for de nye planer. Med Danish Crowns historik i baghovedet, var vi alle en smule skeptiske i forhold til om vi kunne beholdes vores arbejdspladser her i Thisted. Det tror vi mere på med det nye udspil, siger Peter Uno Andersen.

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

Lad dig ikke friste: Snyd med coronapas kan koste en plet på straffeattesten

sandskulpturer 7

play Attraktioner gør klar til at åbne torsdag

Prototype på eldrevet passagerfærge der skal kunne sejle autonomt mellem Nørresundby og Aalborg.

Fjordbus over Limfjorden: Selvsejlende elfærge forventes klar i 2022

112 alarm politi politibil

Hasarderet kørsel og hærværk foran børnehavebørn

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

Lad dig ikke friste: Snyd med coronapas kan koste en plet på straffeattesten

sandskulpturer 7

play Attraktioner gør klar til at åbne torsdag

Til forsiden

Til forsiden