LIGE NU:

Jyske Bank stopper som hovedsponsor i Mors-Thy Håndbold

Jyske Bank stopper som hovedsponsor af Mors-Thy Håndbold. Nu skal klubben ud og finde en ny hovedsponsor til at dække mellem 1 og 1,4 millioner kroner.

Jyske Bank stopper som hovedsponsor i Mors-Thy Håndbold, og det har medført løftede øjenbryn i lokalmiljøet. Ikke mindst fordi Bankdirektør Anders Dam har betegnet opkøbet af Fjordbank Mors som en god forretning, skriver limfjordupdate.dk.

– Vi har været rigtig glade for at være hovedsponsor for Mors-Thy Håndbold siden 2012. Dengang stod klubben med meget store økonomiske vanskeligheder efter krakket i Fjordbank Mors. Vi trådte med kort varsel beredvilligt til som ny hovedsponsor, da det eksisterende sponsorat ikke kunne gennemføres. Vores mål var på dette tidspunkt at redde klubben fra en økonomisk katastrofe og på den måde være med til at holde hånden økonomisk under klubben og sikre opbygningen til dagens succeshold. Det samarbejde ser vi tilbage på med stor glæde og stolthed, siger Bankdirektør Claus Josefsen i en skriftlig kommentar til LimfjordUpdate.

Han påpeger samtidigt, at da man indgik hovedsponsoratet tilbage i 2012 fik klubben besked om, at hovedsponsoratet var af midlertidig karakter, da hovedsponsoratet lå noget over niveauet for sponsorater i banken.

– Gennem årene har vi haft et fantastisk samarbejde med klubben og været imponeret over resultaterne som hele holdet har skabt – det skyldes både spillere, trænere, frivillige og bestyrelsens vedvarende indsats. Vi forlængede derfor vores hovedsponsorat og var undervejs glade for at byde Thisted Forsikring velkommen i den kreds. Som ny ”eksklusiv partner” glæder vi os til at støtte klubben fortsat, slutter Claus Josefsen.

Den nye sponsor skal være klar på at lægge mellem 1 og 1,4 millioner kroner om året, og det kan blive en kamp med uret. Thisted Forsikrings direktør forhandler stadig om en forlængelse af hans aftale, men han kan ikke dække hele sponsoratet.

- Det efterlader klubben med udfordringer, for den del af hovedsponsoratet vi har, er af en passende størrelse. Vi har ikke mulighed for at øge det betragteligt, siger direktør i Thisted Forsikring Dennis René Petersen til LimfjordUpdate. 

Det betyder at Mors-Thy håndbold stadig mangler en sponsor. Formand Johannes Søndergaard og bestyrelsen arbejder derfor nu på at finde endnu en hovedsponsor til klubben.

- Situationen er, at vi har arbejdet på det i flere måneder. Vi håber at have noget på plads indenfor de kommende uger, siger formand i Mors-Thy Håndbold Johannes Søndergaard. 

strejke 1

Regionsrådspolitikere bakker sygeplejerskerne op: - Ulla Astman må til forhandlingsbordet

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

håndbold

Nordjysk minister får OL fra første parket: - Jeg glæder mig til hvert eneste sekund

strejke 1

Regionsrådspolitikere bakker sygeplejerskerne op: - Ulla Astman må til forhandlingsbordet

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

Til forsiden

Til forsiden