Foto: Karsten Mortensen, TV MidtVest

Købmænd drømmer stort - vil åbne 15 nye butikker i Thy

Tre lokale Spar-købmand vil udvide forretningen med to nye butikker i Thy og på Mors i 2018 og yderligere to hvert år de kommende år.

Det kan godt være, der er for mange Fakta- og Netto-butikker rundt om i landet - men der er ikke nok Spar-butikker. I hvert fald ikke hvis man skal tro købmændene Jens Rysgaard Andersen, Kristian Stærk og Anders Nyby.

De er Spar-købmænd og driver butikker i Snedsted, Koldby, Thisted samt Hvidbjerg på Mors, og står det til dem, skal der udvides med ikke så få butikker de kommende år.

Det skriver LimfjordUpdate.dk.

Faktisk drømmer de tre unge købmænd om at åbne 15 butikker i lokalområdet.

- Vi når ikke at købe i år, men i løbet af første og tredje kvartal næste år regner vi med at overtage to butikker. Vores planer siger to om året de kommende år, fortæller Jens Rysgaard.

Han vil dog ikke afsløre, hvilke to butikker han og kollegerne har i kikkerten. Men sikkert er det, at der skal meget effektiv drift af de mange nye butikker til, hvis det skal kunne lade sig gøre.

Derfor har købmændene samlet administrationen i Snedsted, mens de sender mad ud af huset fra Thisted og bringer varer ud fra Koldby.