Mors-Thy taber knebent til SønderjyskE

Det var tæt til det sidste, da Mors-Thy Håndbold og SønderjyskE fredag aften tørnede sammen i håndboldligaen.

Det var to hold fra den tunge ende af tabellen, der fredag aften mødte hinanden i herrernes bedste håndboldliga. Mors-Thy på 12. pladsen tog på hjemmebane i mod SønderjyskE på 9. pladsen.

Første halvleg var en meget tæt affære. Holdene byttede i begyndelsen mål og var på skift foran med en enkelt kasse. Kort før pausen fik SønderjyskE dog slået hul, og pausesillingen lød derfor på 10-13 til SønderjyskE.

I 2. halvleg fik Mors-Thy en god start og fik hurtigt reduceret SønderjyskEs føring til 12-13. Derefter fik SønderjyskE dog igen slået hul og bragte sig foran 12-17.

Mors-Thy gav dog ikke op, og de fik kæmpet sig op og gjort kampen tæt endnu engang, og de var helt oppe på 18-19.

Det forbelv tæt resten af kampen, men Mors-Thy kunne lige nøjagtig kom op og trumfe sønderjyderne. Kampens resultat endte på 23-25 til SønderjyskE. Det betyder, at Mors-Thy fortsat ligger på håndboldligaens 12. plads, mens SønderjyskE rykker op på 8. pladsen, der giver adgang til medaljeslutspillet i håndboldligaen.

Topscorer for Mors-Thy blev Erik Toft, der scorede hele syv gange. Næste gang han og Mors-Thy skal i kamp er den 30. marts, hvor de blåblusede nordvestjyder skal en tur til Skanderborg.