LIGE NU:

Øl fra Cold Hawaii skal med til OL

Cold Hawaii-øllen kommer med til Rio de Janeiro, når OL løber af stablen i august.

Under sommerens OL i Rio de Janeiro i Brasilien inviterer Danmarks Eksportråd til ølsmagning i Den Danske Pavilion på Ipanema-stranden. Her får blandt andet borgmesteren i Rio de Janeiro, Eduardo Paes, mulighed for at smage den nordjyske Cold Hawaii-øl. Det skriver limfjordupdate.dk.

Arrangementet på Ipanema-stranden skal promovere danske fødevarer og drikkevarer overfor lokale restauranter, medier, supermarkeder, importører og mad-bloggere.

- Idéen startede under et besøg hos Thisted Bryghus sidste år. Der smagte jeg øllen for første gang, og blev fuldstændigt grebet af denne innovative og sjove måde at lave øl på og samtidig markedsføre et skønt område i Danmark, fortæller udenrigsministeriets eksportrådgiver, Poul Erik Bligaard til limfjordupdate.dk.

De ingredienser, der bliver brugt i Cold Hawaii-øllen, bliver indsamlet i Nationalpark Thy. Når øllen bliver promoveret i Rio de Janeiro, bliver det side om side med flere andre produkter. Blandt andet kan de besøgende i Den Danske Pavilion smage sild, torskelever, torskerogn og kaviar.