LIGE NU:

Tredje sejr i træk: Thisted Bryghus er igen Årets Danske Bryggeri

Et bredt sortiment af specialøl brygger på lokale ingredienser og en placering på hylder i stort set alle supermarkeder. Det gør Thisted Bryghus til Årets Danske Bryggeri.

For tredje år i træk er Thisted Bryghus blevet kåret som Årets Danske Bryggeri af foreningen Danske Ølentusiasters 8700 medlemmer.

Det er blandt andet tilgængelighed og bryghusets brede sortimenter, der sikrede det sejren foran Amager Bryghus og Det Lille Bryggeri.

- Der er ingen tvivl om, at vores produktudvikling er en stor del af årsagen til, at vi er så heldige at vinde prisen for tredje år i træk. Produktudviklingen er altafgørende, når man som os lever af at sælge special øl. Vi kan takke vores flagskib Limfjordsporteren for rigtigt meget, siger bryggeridirektør Aage Svenningsen fra Thisted Bryghus.

Thisted Bryghus udfordrer ”normalen”

Thisted Bryghus har de seneste otte år gennemgået en forvandling fra at være et lokalt, nordjysk bryggeri til at levere specialøl, der kan købes i hele landet. 

Derudover arbejder bryggeriet innovativt med brygkunsten og brygger blandt andet øl uden humle og med lokale råvarer fra Nationalpark Thy.

- Thisted Bryghus udfordrer den almindelige opfattelse af, hvad en øl er. Der brygges øl uden humle og med lokale råvarer som gran, fyr og hyben fra Nationalpark Thy. Det er innovativ ølbrygning. Samtidig har bryggeriet formået at komme på hylderne i hele landet, og det betyder, at de fleste danskere har mulighed for at smage de nordjyske øl, forklarer Hans Peter Jepsen, landsformand hos Danske Ølentusiaster.