LIGE NU:

Aalborg Håndbold møder svær modstander i Final4-semifinale

Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg tørner sammen i et brag af en semifinale, mens Århus Håndbold skal op imod Skanderborg.

Jyske Bank Boxen i Herning danner næste år rammen om en stor finaleweekend, når pokalturneringen den 16. og 17. marts 2019 skal have fundet en vinder.

Tirsdag og onsdag spillede henholdsvis Århus, Aalborg, Skanderborg og Bjerringbro-Silkeborg sig videre blandt de sidste fire hold, og efter sidste kamp blev der trukket lod til de to semifinaler. Her blev udfaldet af lodtrækningen:

  • Aalborg Håndbold vs. Bjerringbro Silkeborg
  • Århus Håndbold vs. Skanderborg Håndbold

Derfor var der ingen tvivl om, at de to på papiret stærkeste hold trak hinanden i den første semifinale. Heller ikke ifølge TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson:

- Jeg ser Aalborg-BSV som et kæmpe brag. Det er nok de to forhåndsfavoritter, og Skanderborg og Århus må se, om de kan blive en af overraskelserne. Det har de chancen for at blive, nu hvor de mødes i et nærmest intenst lokalopgør.

- Det er charmen ved lodtrækning, at de spændende kampe kan komme allerede i semifinalen. Og jeg er sikker på, at enten Skanderborg eller Århus nok skal byde et finalehold op til dans.

Det siger aktørerne selv om Final4:

Michael Knudsen, Bjerringbro-Silkeborg

- Det er fire stærke hold, der deltager i Final4. Man skal være der på dagen, og hvis man ikke kommer med en 100 procents indstilling, så taber du til alle hold. Nu ved vi, det gælder Aalborg, og der skal vi op i allerhøjeste gear for at nå finalen. Det vigtigste er, vi får en god periode og kan toppe ved Final4.

Du er diplomatisk. Var det ikke den værst tænkelige lodtrækning?

- Jo, på papiret er det selvfølgelig den stærkeste modstander. Om man så får den værste modstander i en semifinale eller forhåbentlig i en finale, det er ikke så afgørende. Når vi er nået så langt, så er det dagsformen, der tæller.

Jan Larsen, direktør Aalborg Håndbold

- Det var blevet en svær modstander, ligegyldigt hvem vi havde trukket. Men når man står og ser, hvordan BSV spillede mod GOG (pokalkvartfinalen onsdag, red.), så bliver det uden tvivl en svær kamp. BSV er et klassemandskab, men det er vi også, så det bliver et brag af en kamp. Og man skal jo slå de gode hold for at vinde, så det er Aalborgs plan.

Jørgen Noes, bestyrelsesformand Århus Håndbold

Var Skanderborg den nemmeste modstander på papiret?

- På papiret findes ikke, når vi spiller Final4. Vi er to-tre måneder fra de kampe, der skal spilles. Så der kan ske meget undervejs. Det bliver enormt svært at gå videre fra alle kampe, og det tror jeg alle fire hold er enige om. Det er også derfor, det bliver utrolig seer- og tilskuervenligt, fordi der virkelig er noget på spil.

Morten Balling, Skanderborg Håndbold

- Det bliver fedt. Nu har jeg været så heldig at prøve det et par gange før, og det er en fed oplevelse. At komme til Boxen og et fedt setup, det glæder vi os meget til. Det er stort for klubben og for os alle sammen.

Billede

play Galleri genåbner: - Det er vigtigt for vores lokalsamfund

def_thumb,50_percent

play Nedlukning i 'Gaden' har reduceret vold markant: Borgmester afviser at lukke festen tidligere

gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

Casper-kattegat-Gjerluff-16

Steinfath er i mål efter knap 11 timer på havet

Billede

play Galleri genåbner: - Det er vigtigt for vores lokalsamfund

def_thumb,50_percent

play Nedlukning i 'Gaden' har reduceret vold markant: Borgmester afviser at lukke festen tidligere

Til forsiden

Til forsiden