Foto: Henning Bagger, Scanpix

Fortuna-målmand alvorligt skadet - venter på operation

Målmand Maria Lindblad har revet et korsbånd over. Hun venter på at blive opereret og ved stadig ikke, hvornår hun kan spille fodbold igen.

I samarbejde med tv2.dk

Fortuna Hjørring står alvorligt svækket inden de kommende opgør i ligaen. Målmand Maria Lindblad Christensen rev det forreste korsbånd i venstre knæ over i en ligakamp for Fortuna Hjørring for nylig. I samme situation har hun også beskadiget sine ledbånd, og nu venter hun på at kunne blive opereret.

- Der venter desværre en lang pause, fortæller Maria Lindblad til TV 2 SPORT. 

Læs også Fortuna-formand om aflysning: - Jeg er rystet

Hvis alt går, som det skal, bliver Lindblad opereret den 6. januar. Indtil da skal hun gå med en skinne om knæet.

- Jeg blev MR-skannet i mandags og fik svaret tirsdag. Torsdag var jeg til kontrol på Silkeborg Idrætsklinik, som skal operere mig. De kan ikke sige, hvornår jeg kan være tilbage på banen. Det kommer an på hvordan genoptræningen går, siger Maria Lindblad.

Ufarlig situation endte fatal

Uheldet skete i ligakamp mod Kolding Q, som Fortuna vandt med 2-1. Efter knap en halv time løb Maria Lindblad ud af målet i en tilsyneladende ufarlig situation, hvor hun bare skulle sparke bolden væk.

- Min forsvarsspiller hører eller ser mig ikke, så hun prikker bolden uden om mig. Jeg skal skifte retning, og så sidder min fod fast. Mit knæ går indad og hele min vægt kommer ned over knæet, fortæller målmanden med en enkelt landskamp på cv’et.

Maria Lindblad Christensen har i over et år været fast landsholdsreserve for Stina Lykke. Hun var således også med under hele EM-slutrunden i sommer, hvor Danmark vandt sølv. Lindblad var også en del af truppen, da Danmark slog Ungarn og Kroatien i VM-kvalifikationen tidligere på efteråret.

Fortuna Hjørring møder Vejle på hjemmebane på søndag klokken 13. 

Læs også Manden bag Fortuna Hjørring og Dana Cup er død af kræft