Nikolaj Jacobsen forlanger mere af Mikkel Hansen

Det er ikke nok kun at være assistkonge, lyder meldingen fra den danske landstræner.

13 mål i en pokalsemifinale er ikke hverdagskost, men når 11 af scoringerne er på straffekast, får det ikke den danske landstræner i herrehåndbold til at lette på hatten.

Nikolaj Jacobsen savner større skarphed fra stjernen Mikkel Hansen i åbent spil.

- Mikkel gør det fint, men han skal være mere målfarlig. Han bruger for mange forsøg til sine to rene mål. Det er også dét, jeg gerne vil se på landsholdet – at der kommer lidt mere farlighed og også kommer måske lidt mere løb ind i boldene, fastslog Nikolaj Jacobsen, da han var gæst i TV 2s studie forud for pokalfinalen søndag.

- Det er ikke nok kun at lave gode afleveringer. Det slider også for hårdt på de to andre, der er i bagkæden. Mikkel er vanvittig dygtig til den del (afleveringer, red.) og specielt, når man går over i syv mod seks-spillet, men jeg ser gerne, at han bliver lidt mere målfarlig.

quote Dét, der er problemet for Aalborg lige nu, er, at Mikkel Hansens skudkvalitet simpelthen ikke er høj nok. Fra den position dér skal Mikkel Hansen jo bare save den bold i mål

Bent Nyegaard i kommenteringen af pokalfinalen mellem Aalborg og GOG

Kun én scoring i pokalfinalen

I semifinalen mod Bjerringbro-Silkeborg lørdag skød Mikkel Hansen på mål syv gange i åbent spil. Det gav ham en scoringsprocent på 29. Omvendt var Hansen 'Mr. 100 procent' fra straffekaststregen.

I pokalfinalen søndag, som Aalborg tabte klart til GOG, scorede Mikkel Hansen blot en enkelt gang. Scoringen faldt i åbent spil, hvor han forsøgte sig i alt to gange.

36-årige Hansens enlige straffekastforsøg i opgøret mod fynboerne sendte han på overliggeren.

Hansen var et samtaleemne under EM

Under EM i januar var Mikkel Hansen også et samtaleemne, fordi han ikke så banen meget i Danmarks første kampe.

Før Danmarks sidste kamp i mellemrunden forklarede Nikolaj Jacobsen sit stigende fravalg af den danske stjerne. Læs historien her.


Seneste nyt

fra Nordjylland