Stortalent er kraftigt inde i billedet til OL, røber Jacobsen

Thomas Arnoldsen har blot spillet to A-landskampe for Danmark.

Håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen melder sig i koret af personer, der roser Aalborg-guldfuglen Thomas Arnoldsen.

- Han er meget kampafgørende, og så har han det dér ekstreme vindergen. Selvom han er en ung mand, er han ikke bleg for at tage ansvar. Han er rigtig dygtig.

22-årige Arnoldsen sad ude i stort set hele efterårssæsonen "grundet fysisk og mental overbelastning", men i begyndelsen af december vendte han tilbage til håndboldbanen og fik debut for Aalborg.

Kraftigt inde i billedet til OL

Siden har han spillet godt, og om få uger vil han igen kunne trække landsholdstrøjen over hovedet, lyder det fra Nikolaj Jacobsen, der i samme ombæring kommer med en opsigtsvækkende melding.

- Thomas ved det godt, men vi har en samling i marts, hvor han skal med. Så må vi se. Konkurrencen er selvfølgelig hård, men var Thomas ikke røget ind i de problemer, som han desværre gjorde, havde han også været med til EM i januar.

- Nu må vi se. Der er kun plads til 14 spillere (i truppen) i Paris, men han er, som jeg vil sige det, kraftigt inde i billedet (til OL), siger Nikolaj Jacobsen til TV 2 Sport.

"Jeg vil blive ved med at arbejde"

Thomas Arnoldsen spillede sine første A-landskampe i marts sidste år, hvor han var med i EHF Euro Cup-opgørene mod Tyskland.

I de to kampe blev det til i alt ti mål.

Stortalentet glæder sig over landstræner Nikolaj Jacobsens ord og er klar til at jagte sin chance, om end han føler, at han stadig mangler "sindssygt meget" efter sit comeback, men dog er "godt på vej".

- Sidst jeg var med, var det en kæmpe oplevelse, og det var også min drøm at spille for landsholdet. Men der er så mange dygtige spillere, så jeg vil bare blive ved med at arbejde, og så må vi se, hvad der sker, siger Arnoldsen til TV 2 Sport.

Thomas Arnoldsen og Aalborg tabte søndag pokalfinalen til GOG. En mavepuster for nordjyderne, der kun samler på titler.

I midten af marts møder håndboldherrerne Schweiz i Aarhus. Håndboldturneringen ved OL i Paris begynder 27. juli. Finalen spilles 11. august.


Seneste nyt

fra Nordjylland