Olsen jubler over kvartfinale: - En kæmpe drøm

Morten Olsen glæder sig til mødet med FC Barcelona i Champions League-kvartfinalen.

For første gang er GOG i kvartfinalen i Champions League.

Torsdag aften vandt den sydfynske klub 32-24 over Aalborg, og det var mere end rigeligt til at avancere i turneringen, da Aalborg vandt den første ottendedelsfinale med to mål.

I kvartfinalen skal GOG møde mægtige FC Barcelona, og det glæder GOG-veteranen Morten Olsen sig meget til. Også fordi Barcelona ledes af Carlos Ortega, som var Olsens træner i tyske Hannover-Burgdorf.

- Det er fantastisk for os. Det er en kæmpe drøm at stå i en kvartfinale mod de absolutte favoritter fra Barcelona og få en virkelig fed eventuel afslutning på et fantastisk Champions League-år for GOG, siger den tidligere landsholdsspiller til TV 2 Sport.

Langtfra enig i rødt kort

Morten Olsen var med i de første 37 minutter af returkampen i Odense, inden han måtte sætte sig op på tribunen.

Exittet skyldtes ikke en skade, men derimod et direkte rødt kort for at kante Mads Hoxer i en nordjysk kontra. En kendelse Olsen langtfra var enig i.

- Jeg tror, at dommerne overreagerer fuldstændig. Jeg tror, at når de ser den igen, kan de godt se, at det var en overreaktion fra dem, siger Morten Olsen.

- Jeg løber bare side om side med Hoxer, og han skærer ind foran til sidst. Og jeg gør absolut ingenting. Hvis man vil give to minutter, kan man gøre det. Men man kan så absolut også lade være med at give noget.

Over for TV 3 Sport gav Aalborgs Henrik Møllgaard også udtryk for, at det direkte røde kort til Morten Olsen var hårdt dømt.

GOG's to kvartfinaleopgør mod FC Barcelona spilles i maj. 


Seneste nyt

fra Nordjylland