Aalborg Håndbold taber endnu en vigtig kvalifikationskamp til liga rivalerne

Aalborg Håndbolds Champions League-rejse er forbi for sæsonen.

Aalborg Håndbold spillede torsdag aften sin sidste Champions League kamp i sæsonen, da man tabte med 32-24 ude mod GOG.

Dermed måtte aalborgenserne endnu en gang i sæsonen se sig slået af GOG i en vigtig kvalifikationskamp - sidst var i Santander Cuppen, hvor man missede Final4 til fynboerne.

Alt eller intet

Det var knald eller fald for Aalborg Håndbold torsdag aften.

Det var nemlig returopgøret mod velkendte GOG i Champions League ottensdels finale, der skulle spilles på Fyn.

Aalborgenserne vandt det første opgør hjemme med 30-28 på trods af en lang skadesliste, dermed havde nordjyderne gode forudsætninger for at gå videre.

Dog er hver kamp sin egen, og netop GOG er en modstander, som Aalborg Håndbold har en tendens til at spille utrolig spændende kampe imod. Samtidig var aalborgenserne stadig uden store profiler, så alt var muligt.

Bagud fra start

Det var også hjemmeholdet, der fik bragt sig foran i kampen. Og da man var halvvejs i første halvleg var fynboerne foran med fire mål.

Dog formåede gæsterne fra det kolde nord, at få mindsket føringen, og med cirka otte minutter tilbage af halvlegen var stillingen 10-8. Samtidig havde man formået at afholde GOG fra at scorer i fem minutter, hvillket fik GOG-træneren til at tage en timeout.

Det var fejlene fra begge hold, der afgjorde det hele, og for mange Aalborg fejl i første halvleg var derfor skyld i, at man måtte gå til pausen bagud med 15-11.

Bedre ud

Nordjyderne kom bedre fra start i kampens anden periode. Dog var det svært for Aalborg-spillerne at få udlignet, og man blev ved med at være bagud med et par mål.

Efter otte minutter fik GOG's Morten Olsen et rødt kort, efter han kom i vejen for en Mads Hoxer, der var på vej alene igennem.

Det gav anledning til store frustrationer og stor tænding fra begge mandskaberne, der begge kæmpede med næb og klør for en billet videre i den bedste turnering for klubhold.

Men manglende effektivitet og for mange fejl satte endnu en gang en stopper for aalborgensernes mulighed for at få udlignet.

Med godt og vel 10 minutter tilbage af kampen førte hjemmeholdet med 25-18, og det så derfor sort ud for gæsterne.

Det lykkedes aldrig rigtig Aalborg Håndbold at finde det spil, man havde leveret ugen forinden på hjemmebane, o derfor sluttede nordjydernes Champions League-rejse torsdag aften, da slutfløjtet lød og stillingen hed 32-24.