LIGE NU:

Trods corona-karantæne til modstandere: AaB-kamp ikke i fare

Søndag møder AaB hjemme Lyngby. Kampen ser ud til at blive gennemført, til trods for at tre spillere fra Lyngbys førsteholdstrup er i corona-karantæne.

Coronavirus har nu også ramt Superligaen.

Den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller Thomas Kahlenberg har pådraget sig coronavirus. Han var til stede ved kampen mellem Brøndby og Lyngby.

Styrelsen for Patientsikkerhed er i gang med en opsporing af de personer, Kahlenberg har været i kontakt med.

Brøndby skriver på sin hjemmeside, at forsvarsspilleren Joel Kabongo er i karantæne samt med blandt andre administrerende direktør Ole Palmå, assistenttræner Martin Retov, analytiker Jimmy Brinksby og sportspsykolog Christian Engell.

Lyngby skriver ligeledes på sin hjemmeside, at de har tre spillere, der har været i kontakt med Kahlenberg, og de er derfor også i karantæne. Det er Martin Ørnskov, Kasper Jørgensen og Patrick da Silva.

Ingen af de tre udviser pt. tegn på at være smittede, og der er foreløbigt ingen grund til at tro, at der skulle være andre personer i risikozonen, skriver klubben.

Følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger

Selvom der er flere spillere i karantæne, kommer Superliga-kampene i den kommende runde umiddelbart til at blive spillet som planlagt.

- Udgangspunktet er, at kampene i den kommende runde afvikles som planlagt, men vi følger selvfølgelig fuldstændigt Sundhedsmyndighedernes anbefalinger, skriver Divisionsforeningen i en pressemeddelelse.

- Vi forholder os til situationen, som den udvikler sig, og har pt ikke yderligere kommentarer.

Lyngby gæster Nordjylland

Søndag klokken 14.00 fløjtes der op til kamp på Aalborg Portland Park.

Hjemmeholdet tager imod Lyngby, som altså har tre mand i corona-karantæne.

AaB skriver på deres hjemmeside, at de fra Divionsforeningen er blevet informeret om, at der ikke bliver aflysninger af kampe i Superligaen med den nuværende situation. 

- Vi følger naturligvis situationen og anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne, men som tingene ser ud lige nu, er vores udgangspunkt naturligvis, at søndagens opgør mod Lyngby gennemføres helt som planlagt, ganske som Divisionsforeningen har meldt ud for alle øvrige kampe i 3F Superligaen, udtaler administrerende direktør Thomas Bælum.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden