Seneste nyt:

Anføreren var både skuffet og stolt efter tabt pokalfinale

FC Thy-Thisted Q tabte årets pokalfinale med 1-3, men kampen var mere jævnbyrdig, end cifrene antyder, mener thyboernes anfører.

De var i den tredje pokalfinale i træk og havde muligheden for at vinde for andet år i træk - men sådan skulle det ikke gå for fodboldkvinderne fra FC Thy-Thisted Q, der fredag tabte årets pokalfinale til Fortuna Hjørring med 1-3.

Efter kampen stod thyboernes anfører Matilde Kjeldgaard med noget blandede følelser. Hun var langt hen ad vejen tilfreds med spillet, men ikke med resultatet.

- Jeg er træt af, at jeg ikke står med en guldmedalje om halsen, men jeg synes virkelig, at vi spiller en god kamp, og hvis jeg skal tage de positive briller på, så skal vi være stolte af den kamp, vi præsterer, og jeg synes også, at begge hold skaber en fed stemning.

Fortuna Hjørring kom foran med to mål, inden Vibeke Hedegaard Andersen fik reduceret. Den sidste spænding forsvandt dog, da Camilla Kur Larsen bragte nordjyderne på 3-1.

Kampen var dog mere lige, end cifrene antyder, mente Matilde Kjeldgaard, der selv sendte et straffespark på stolpen.

- Vi har nogle store chancer, men selvfølgelig skal vi banke dem ind og ikke lukke tre mål ind. Men jeg synes egentlig, at det var en tæt kamp, sagde anføreren.

Går efter den fjerde finale i træk

Thyboernes cheftræner Peer Lisdorf var også godt tilfreds med sit hold.

- Jeg er skuffet og megaærgerlig, men når jeg vågner i morgen og tænker på den præstation, spillerne leverer, så vil jeg være megastolt. Jeg kan ikke sætte en finger deres energi, spilleglæde og mod i forhold til at udfordre Fortuna, sagde han.

Matilde Kjeldgaard understregede også, at ambitionen er at nå den fjerde pokalfinale i træk.

- Vi er et rigtigt pokalhold, så selvfølgelig går vi efter den. Lige nu skal vi sunde os over, at vi har tabt den her. Vi har en kamp igen mod Brøndby i næste weekend, så der skal vi videre. Vi må godt være ærgerlige, men vi skal også være stolte, når vi kommer på den anden side af kampen, sagde hun.

Sidste år vandt FC Thy-Thisted Q pokalfinalen over Brøndby IF hjemme i Thisted, mens det i 2020 blev til et nederlag til FC Nordsjælland.