LIGE NU:

Jesperhus i kærlighedsstorm:  - Det er så flot det I gør

Gæsterne kan ombooke eller få pengene tilbage efter midlertidig lukning som følge af coronavirus, og det har givet hundredevis af positive kommentarer.

Corona-krisen gør ondt på mange ferieparker og turistdestinationer - også på Jesperhus Feriepark, som havde 1.400 bookinger i klemme, efter de har valgt at holde lukket til 1. maj.

Parkens gæster er blevet tilbudt at ombooke eller få pengene tilbage, og det har kastet parken ud i en sand kærlighedsstorm på Facebook, hvor der er kommet tusindvis af positive reaktioner og kommentarer.

- Det er så flot, det I gør, skriver en kvinde.

- Vi havde glædet os til en dejlig påske ferie. Men kæmpe respekt for jeres valg, skriver en anden.

Kommentarer, som går lige i hjertet på ferieparkens direktør Peter Overgaard.

- Det er jeg rigtig glad for, og det er rart, at der er lidt positivt i alt det her. Og det viser bare, at det betaler sig at behandle kunderne ordentligt, siger han.

Mister cirka en million kroner

Halvdelen af de 1.400 bookinger er blevet ombooket, mens den anden halvdel har fået pengene tilbage. Det betyder en mistet indtægt på omkring en million kroner.

- Det er en hård konsekvens at betale så mange penge tilbage, men vi lever af tilfredse kunder og håber, det kan få dem til at komme tilbage på et andet tidspunkt, siger Peter Overgaard.

Fordi sæsonen nu ikke for alvor i gang til påske, er den blevet forlænget i den anden ende. Så for første gang kan man opleve shows til halloween og jul.

Dem, der har valgt at ombooke, har da også valgt et ophold senere på året.

- Vi har jo mistet påsken og måske mister vi også maj. Det ved vi ikke endnu. Men vi forsøger hele tiden at være på forkant og tænke kreativt, og derfor udvider vi sæsonen. Seks juleweekender er noget helt nyt, siger direktøren.

Over 13.000 har reageret på Jesperhus' Facebook-opslag, som blev lagt op for godt en uge siden, og omkring tusind har skrevet en kommentar.