LIGE NU:

Ny CD måske den sidste fra Kandis

Når dansktop-kongerne fra Kandis sender ny CD på gaden, kan det være den sidste i fysisk form. Digitale tider presser CD-udgivelserne.

Der er efterhånden ikke mange bands, der stadig får lov at udgive deres musik rent fysisk i form af en CD. Men det gør Kandis fra Thy - et af landets mest populære dansktop-bands.

Nu er de klar med Kandis 18.

quote Det, der gør, at vi bliver ved, det er lysten til musikken. Det er vores lyst til at tage ud og spille og det gøgl, der er omkring det.

Johnny Hansen, forsanger i Kandis

- Vi sagde egentlig sidste år, at kandis 17 var den sidste. Men vi har fået lov at lave en mere i fysisk form, så Kandis 18 kommer på CD, siger forsanger i Kandis, Johnny Hansen.

Fredag ligger CD’en klar til salg, og forsangeren lover hele tre stilarter på det nye album.

- Vi har de gode gamle kandis-sange, og så har vi lidt country-rock. og så har vi den her afterski-agtige stemning, fortæller Johnny Hansen fra øveren i Sindal. 

Her er det populære band gået i gang med at få indøvet sangene, så de er klar til at blive spillet live rundt omkring for de utallige og trofaste fans.

- Det, der gør, at vi bliver ved, det er lysten til musikken. Det er vores lyst til at tage ud og spille og det gøgl, der er omkring det, siger Johnny Hansen.

Altid drømt om at blive musiker

Kandis blev skabt i 1989. Året efter udgav de det første album Kandis 1.

Tænker du aldrig, det kunne være fedt at lave noget andet?

- Nej, jeg har lige siden, jeg var lille dreng, drømt om at blive musiker og spille musik, og det er selvfølgelig min far, der har givet mig inspirationen til det, så det er det bedste, der kunne ske for mig, siger Johnny Hansen og tilføjer:

- Jeg er godt nok udlært elektriker, men jeg tror ikke, jeg kommer tilbage til det fag igen, så jeg håber, vi kan blive ved med at spille musik mange år endnu. 

 
 
Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST

I 2019 kan dansktop-kongerne fra Kandis fejre 30 års jubilæum. Så skal det vise sig, om en eventuelt ny Kandis-udgivelse kun udkommer digitalt.

 

Turneen med de 17 nye numre begynder fredag i Billund. Senere kommer bandet omkring blandt andet Tårs, Nykøbing og Løgstør på deres turné - se alle datoer her.

FAKTA OM KANDIS