På et år har Simon fordoblet antallet af ansatte: - Vi driver noget, der er unikt

21-årige Simon Foldager har på kun et år udvidet sin fish and chips-forretning markant. Nu tæller den 18 ansatte fordelt på flere madboder.

Det syder og sprutter fra olien, da den store fisk ryger en tur ned i gryden.

I mere end et år har 21-årige Simon Foldager levet med lyden og lugten af friterede fisk og kartofler fra sin madbod, og i løbet af den tid har han udvidet sin forretning til 18 ansatte og tre madboder.

- Vi driver noget, der er unikt, siger den unge iværksætter foran sin food truck.

Succesen bunder ifølge Simon Foldager i kombinationen af frisk fisk og flotte omgivelser. Det mærkede han allerede, da han startede med den første madbod kort tid efter studenterhuen var blevet pakket væk.

- Det var helt vildt. Det gik amok fra den første dag, husker han. 

quote Det værste er de dage, hvor der bare ikke sker noget, og man skal til at sende folk hjem.

Simon Foldager

TV MIDTVEST besøgte Simon Foldager i sommeren 2020. Dengang kørte konceptet på andet år og biksen havde allerede vokseværk.

- Det er pissefedt. Der er så mange mennesker og så mange glade sommergæster, der kommer her, sagde han dengang.

Nyt sortiment

Nu tæller flåden to foodtrucks med fish and chips. Derudover er der kommet en ny og større vogn til, hvor der også bliver serveret stjerneskud og en såkaldt havneburger.

- Jeg ved, hvad jeg skal, når jeg står op om morgenen. Der er kun en ting: Det er at få det hele til at spille, forklarer han.

Udover en større vognpark er antallet af ansatte også vokset til 18, hvoraf de 12 er nye hoveder.

For den unge iværksætter er sommerens gæster årets højdepunkt.

- Jeg elsker, når der sker noget. Det værste er de dage, hvor der bare ikke sker noget, og man skal til at sende folk hjem, fortæller han. 


Seneste nyt

fra Nordjylland