LIGE NU:

Påsat brand: Forsikringsselskab udlover dusør på 75.000

Politiet formoder, at en brand på en gammel skole i Hjardemål i Thy den 5. december 2018 var påsat. Men sagen er ikke opklaret, så nu udlover Alm. Brand en dusør.

I begyndelsen af december sidste år brændte en gammel skole i Hjardemål nordøst for Thisted. Politiet formoder, at branden var påsat, men har indtil videre ikke haft held til at opklare sagen. Derfor udlover forsikringsselskabet, Alm. Brand, en dusør.

- Det er ikke tit, vi gør det, men helt konkret er det svært at fastslå brandårsagen derude. Men politiet mener, branden er påsat. Og derfor udlover vi en dusør for at få skub i efterforskningen med afgørende nyt, siger presserådgiver Christian Stokholm til TV MIDTVEST.

- Politiet har gjort sit arbejde og talt med de folk, der kunne vide noget om det her. Vi håber, at en økonomisk gulerod kan få nogen frem, der kan lede politiet i en rigtig retning i sin efterforskning.

Christian Stokholm tilføjer, at det er størrelsen på branden, der får Alm. Brand til at udlove en dusør.

- Det er ikke en lille skade. Det er det sjældent, når så relativt en stor ejendom brænder.

Tidligere har forsikringsselskabet udlovet en dusør i forbindelse med en påsat brand på en kro i Sønderjylland. Endnu er den ikke blevet udbetalt, fordi ingen foreløbigt er kommet med afgørende oplysninger i sagen.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet som altid kontaktes på 1-1-4.