Dramatisk spil: Aalborg Håndbold taber vigtig kamp

GOG var bagud med fem ved pausen, men kæmpede sig tilbage i opgøret. Derfor blev det helt tæt til sidst.

Den første DM-finale mellem Aalborg Håndbold og GOG blev et kæmpe drama.

For efter at Aalborg ellers havde ført det meste af kampen, kæmpede det fynske mandskab sig tilbage i opgøret.

Ved stillingen 30-30, da der var 20 sekunder tilbage af kampen, tilkæmpede Morten Olsen sig et straffekast.

Det udnyttede Jerry Tollbring, og da Aalborg efterfølgende ikke fik scoret, kunne GOG juble over en sejr på 31-30.

Kampens topscorer blev Simon Pytlick, der scorede otte mål.

TV2 Nord talte med Henrik møllgaard efter finalekampen.

GOG spillede trumfkort

Bemærkelsesværdigt var det efter 12 minutter af første halvleg, for der stod Anders Zachariassen pludeselig på banen.

Den danske landsholdsspiller har ellers været korsbåndsskadet siden starten af oktober, og ingen havde forventet, at han skulle i aktion onsdag aften.

Efter kampen satte træner Stefan Madsen ord på nedelaget.

Zachariassen kunne dog ikke hjælpe meget til i første halvleg, hvor GOG haltede efter og kæmpede hårdt for at score mål.

Men efter pausen sled GOG sig tilbage i opgøret, og derfor blev det altså en yderst dramatisk afslutning på kampen.

Den næste DM-finale mellem mandskaberne spilles søndag klokken 16:00, og kampen kan ses direkte på TV 2 og TV 2 Play.

Søndagens kamp kan altså potentielt afgøre, hvem der ender med DM-guldet.