Skuffet VM-debutant: - Det er ikke sådan, jeg vil ses

Mads Hoxer var skuffet over, at han ikke formåede at markere sig bedre mod USA, hvor han for første gang spillede fra start.

Nikolaj Jacobsen gav en række af de danske reserver muligheden for at vise sig frem i opgøret mod USA, men landstræneren står formentlig ikke overvældet tilbage.

En af dem, som fik mere spilletid, end han har gjort i de øvrige VM-kampe, var Mads Hoxer. Højrebacken spillede størstedelen af opgøret, hvor han scorede to gange på fem forsøg.

quote Generelt er jeg skuffet over det, jeg formår at levere i dag. Det er ikke sådan, jeg vil ses

Landsholdsspiller Mads Hoxer

Efterfølgende var han ikke specielt tilfreds med sin egen præstation.

- For mit eget vedkommende er jeg ret skuffet. Når man får chancen, og at jeg så ikke tager den mere, end hvad jeg formår i dag. Det er jeg lidt træt af, siger Mads Hoxer til TV 2 SPORT.

Mads Hoxer har været blandt oversidderne i Danmarks VM-kampe mod Belgien og Kroatien, men lørdag aften startede han på banen for første gang.

- Jeg synes ikke, jeg var for anspændt. Jeg havde bare lidt svært ved at finde mit eget spil derinde. Sådan er det nogle gange. I dag gik det ikke så godt desværre.

- Det er altid dejligt at få lavet nogle mål, men generelt er jeg skuffet over det, jeg formår at levere i dag. Det er ikke sådan, jeg vil ses, siger den 22-årige bagspiller.

Ekspert: - En skidt oplevelse for Hoxer

Mads Hoxer kan heller ikke hente mange opløftede ord hos TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard. I ekspertens karaktergivning var Hoxer blandt dem, som scorede lavest med et ettal ud af seks.

- Det var en skidt oplevelse for Mads Hoxer, der laver to mål på fem forsøg. Han faldt slet ikke ind i rytmen. Han så hæmmet ud i første halvleg og virkede for hektisk i perioder – formentlig i et forsøg på at komme godt i gang. Men det kom han bare aldrig. Det blev for usikkert, og han skal bruge noget mere tid, lyder det fra Bent Nyegaard.

Generelt var der ikke meget tilfredshed med Danmarks præstation i 33-24-sejren over USA. Både landstræner Nikolaj Jacobsen og TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen udtrykte skuffelse over den danske indsats efter kampen.

Mandag har Mads Hoxer muligheden for at komme i aktion igen, når Danmark spiller den sidste mellemrundekamp mod Egypten.


Seneste nyt

fra Nordjylland