Velkommen ombord

SÆSONER 1 | EPISODER 8

Vælg sæson:

1. Velkommen ombord (2:8) Varighed: 30m

Jakob Møller og Thomas Damgaard servere gastronomi på Niels Bugge Kro. Nu skal de sammen med fisker Jesper Kobberholm på fiskeauktion i Thyborøn, for med egne øjne at se råvarer fra øverste hylde.

2. Velkommen ombord (1:8) Varighed: 31m

Børn og pædagoger fra Børnehaven Sct. Georgsgaarden i Lemvig skal sammen med fisker Thomas Hansen se og mærke nogle af de mange fisk fra Hvide Sande, og så skal de lave fiskefrikadeller til hele børnehaven.

3. Velkommen ombord (3:8) Varighed: 28m

Folk fra storkøkkenet Åkanden i Tarm er med Tamme Bolt på fiskeauktion i Thyborøn. Her skal de følge fiskens vej fra hav til havn, og se hvordan fisken ender som den lækreste råvare i deres køkken.

4. Velkommen ombord (4:8) Varighed: 29m

Elever og lærer fra Nr. Nissum skolen er sammen med Johan Nielsen på fiskeauktionen i Thyborøn. De skal følge fiskens vej fra hav til havn. I skole køkkenet skal de sammen med Johan Nielsen filetere og tilberede havtaske.

5. Velkommen ombord (5:8) Varighed: 33m

6. Velkommen ombord (6:8) Varighed: 31m

Den unge fisker Martin Kynde vil gerne vise fiskeriet frem for elever og personale fra Lystruphave Efterskole, han håber de unge får øjnene op for fiskeriet som en erhvervsmulighed. Han købte sin første båd som 20 årig og nu ligger tegningerne til en helt ny kutter klar. Senere tager han forklædet på og går med eleverne i køkkenet for at servere lange på efterskolen.

7. Velkommen ombord (7:8) Varighed: 29m

Kenneth Nielsen er lige kommet ind i havnen i Torsminde med 9600 kg blandet fisk primært rødspætter. To kokke fra Skov er stået tidlig op for at se de friske fisk direkte fra havet. Senere skal de sammen med fiskeren tilberede de friske rødspætter til medarbejderne på virksomheden i Glyngøre.

8. Velkommen ombord (8:8) Varighed: 32m

Den erfarne fiskeskipper Johnny Pedersen tager Lone Mark og Peter Sørensen fra Vesterhavshytten i Agger med ombord. Han vil gerne vise fisk i den bedste kvalitet, frisk fra Nordsøen. Sammen udvikler de en helt ny ret til cafeteriaet i Agger, fish and chips.