Vendsyssel FF er i Superligaen efter sejr i Lyngby

Nordjylland får sit tredje Superliga-hold efter Vendsyssel FF søndag sejrede mod Lyngby.

Efter 90 intense minutter på Lyngby Stadion kan Vendsyssel FF se frem til efter sommerferien at skulle spille Superliga.

Efter at have vundet 1-0 over Lyngby på hjemmebane torsdag i denne uge, havde Vendsyssel FF det perfekte udgangspunkt op til kampen, og efter en målløs 1. halvleg skabte Vendsyssels Lucas Jensen en endnu bedre situation for sit hold.

Jensen løb en lang bold i dybden op og fik chancen mod Lyngby keeper Mikkel Andersen. Her afsluttede han kæligt med ydersiden over i det lange hjørne.

Forud for Vendsyssel-målet havde Lyngby kort inden i anden halvleg formået at brænde et straffespark, og intet så således ud til at gå sjællændernes vej. Målet fra Lucas Jensen var nemlig - på grund af reglen om udebanemål - dobbelt vigtigt, og det betød således ikke alverden at Jeppe Kjær efter 80 minutters spil fik udlignet til 1-1.

Selv en 2-1 sejr til hjemmeholdet ville nemlig sende Vendsyssel FF i Superligaen. Sådan gik det dog ikke, og Vendsyssel FF fik istedet cemneteret deres sejr med et 2-1-mål i overtiden, sat ind af Mikael Anderson.

Vendsyssel FF var flot repræsenteret på lægterne, men også i Hjørring var der massiv opbakning til mandskabet fra 1. division - nå nej Superligaen.