Seneste nyt:

Curlingfar: 62-årig mand tiltalt for at forsøge at tage fartbøde for søn

En 62-årig mand skal for retten mandag, hvor han ventes at tilstå sit forsøg på at tage skylden for sin søns hastighedsovertrædelse.

Nogen går langt for at holde hånden over deres børn. 

Det viser en sag, hvor politiet har sigtet en 62-årig mand fra Aars for at have forsøgt at tage skylden for en hastighedsovertrædelse, tilsyneladende med det formål at redde sin søn ud af suppedasen.

Bøde venter 

Selve hastighedsovertrædelsen skete en aften tilbage i januar 2019 på Danmarksgade i Løgstør.

Omkring tre uger efter henvendte den 62-årige mand sig skriftligt til politiet, og her forklarede han, at det var ham, der sad bag rattet i bilen, da den blev fanget i politiets fartkontrol.

Det førte naturligvis til, at politiet undersøgte sagen nærmere og formentlig på grundlag af fotos i sagen, er nået frem til, at det ikke var den 62-årige mand, der førte bilen, men derimod hans søn.

Derfor er den 62-årige mand fra Aars nu sigtet for overtrædelse af straffelovens §164 om at afgive urigtige oplysninger til myndighederne, og der venter ham en bøde, når han mandag møder i retten i Aalborg, hvor han i øvrigt ventes at tilstå sit forsøg på at tage skylden for sin søn.