Foto: Claus Bonnerup / Ritzau Scanpix

Danmarksmesteren kører løb i Aars efter Tour de France

Michael Mørkøv, som i weekenden blev dansk mester i landevejscykling for andet år i træk, deltager efter Tour de France i et gadeløb i Aars.

Dannebrogstrikoten bliver at finde i feltet, når der 8. august skal køres cykelløb på brostenene i Aars. Den nykårede danske mester Michael Mørkøv deltager nemlig i årets udgave af Jutlander Bank Grand Prix, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

- Det er et scoop, at Michael har valgt at køre i Aars igen. Han vandt helt tilbage i 2012, og han er garant for et godt cykelløb, siger løbsarrangør Mogens Kristensen.

Læs også Hobro IK lejer svensk U21-landsholdsspiller

Michael Mørkøv blev søndag dansk mester i landevejscykling for andet år i træk og for tredje gang i karrieren. I næste weekend skal han deltage i Tour de France for Deceuninck-Quick Step, hvor hans opgave bliver at hjælpe holdkammeraten Elia Viviani til sejre i massespurterne.

- Jeg er glad for at være tilbage ved Tour de France og glæder mig specielt meget til de forventede massespurter, hvor jeg skal sikre min holdkammerat Elia Viviani succes. Derefter bliver det sjovt at komme hjem og vise Dannebrogstrøjen frem. Jeg har kørt gadeløbet i Aars flere gange, og det er altid et godt løb med masser af tilskuere og et godt race på brostenene i Himmerlandsgade, siger Michael Mørkøv i pressemeddelelsen.

Jutlander Bank Grand Prix afvikles torsdag den 8. august klokken 18.30 med start og mål på Himmerlandsgade i Aars.