LIGE NU:

Endnu et rekordår i Aars: Messecenter Vesthimmerland renoverer for millioner

Efter rekordår renoverer Messecenter Vesthimmerland nu for et tocifret millionbeløb.

2016 blev endnu et rekordår for Messecenter Vesthimmerland, der med flotte stigninger i besøgstallet udvidede deres markedsandel på messeområdet markant.

Det sker mens tendensen i resten af den internationale messebranche er nedgang og modgang. Og situationen i Aars var faktisk den samme for få år siden. I 2012 og 2013 kunne man efter nytår konstatere røde tal på bundlinjen og faldende besøgstal. Tendensen er dog blevet vendt, og i 2016 oplevede man i Messecenter Vesthimmerland at besøgtallet til flere tilbagevendende arrangementer blev fordoblet. 

- Som direktør er jeg meget stolt af hele min personalestab og af mit team af projektledere. Vi har skabt et åbent og tværfagligt samarbejde i messecenteret, og det er absolut en af årsagerne til at vi har formået at skabe den positive udvikling, siger administrerende direktør Nicolaj Holm fra Messecenter Vesthimmerland.

Ovenpå succesen i 2016 har Messecenter Vesthimmerland netop opkøbt bygningskompleksets sidste bygninger af Vesthimmerlands Kommune, og så er der blevet igangsat en større renovering, der tilsammen beløber sig til et tocifret millionbeløb.