Erik laver mad til 4000 frivillige - nu ærgrer han sig over, at det er slut
Hotel Farsø tjener godt på Made in Himmerland, men nu er det slut med den store ordre.
- Det er både udfordrende og sjovt, konstaterer Erik Pedersen, der er medindehaver af Hotel Farsø.
Efter at have været vært for Made In Himmerland i otte år, er det nu sidste gang, at turneringen afholdes i Gatten. I hvert fald for nu.
Og for flere lokale aktører i nærområdet, har den store turnering betydet gang i forretningen, og derfor er de godt og grundigt trætte af, at det nu er slut.
- Det er vi selvfølgelig ærgerlige over, konstaterer Erik Pedersen.
- Vi er vant til at lave mad men ikke oppe i det målestoksforhold her. Det er en rigtig god ordre. Det er dejligt, fortæller Erik Pedersen,
Hotel Farsø har nemlig stået for at bespise turneringens knap 4000 frivillige under arrangementet.
- Det er mange mennesker, og derfor er der godt gang i køkkenet. Vi har kaldt alt disponibelt mandskab ind. Familie og venner hjælper faktisk også til, pointerer medindhaveren.
Se hele inslaget herunder:
Flere ærgrer sig
Den holdning er han ikke alene med
- Jeg synes det er ærgerligt. Jeg er en nostalgisk fyr, så tingene må godt være, som de plejer, fortæller Kenneth Holst, der er tilskuerer til turneringen.
- Sjællænderne har nok spurgt om det i mange år. Men jeg tror de kommer tilbage på grund af de gode tilskuer forhold, pointerer Wandy Thygesen, der også er blandt tilskuerne.
Der findes dog også golfentusiaster blandt publikum, der kan se det gode i et lokationsskifte.
- Det er en fantastisk golfbane og et flot område heroppe, men det er lidt langt fra Esbjerg, så vi kunne selvfølgelig godt tænke os at få det til vores by, griner Dorte Bendorff.
Men lige meget om man er for eller imod, så er det altså en realitet, at turneringen ikke kommer tilbage næste år, men det er måske ikke så skidt igen, hvis man spørger Flemming Astrup, der er promoter for Made In Himmerland.
- På et eller andet tidspunkt, så skal der ske noget nyt, og på en eller anden måde er det også lidt mærkeligt, at nu er Himmerland endelig blevet færdige med sine ombygninger, også skrider vi, men for at vi kan få nye tiltag sat i søen og få udviklet på turneringen, så tror jeg det er sundt, at man lige får et pust i nogle år, forklarer han.
Tilbage i køkkenet hos Hotel Farsø har man affundet sig med, at det er slut for nu. Men håbet for fremtiden er lysegrønt.
- Vi krydser fingre for, at det kommer igen og mon ikke det gør det? De har jo alle muligheder her i Vesthimmerland, pointerer Erik Pedersen.