LIGE NU:

FIFA turnering i Aalestrup

Der var præmier for 30.000 kroner og elitespillere med, da Aalestrup slog dørene op for E-Sport i den lokale hal. Mikkel på seks år var også med.

Aalestrup har fået E-Sport på skemaet i skolen, og i den lokale hal kan man nu også gå til det i sin fritid. Det markerer idrætsforeningen med en højt profileret FIFA turnering, sponsoreret af Danske Bank.

Mikkel på bare seks år deltog i dagens FIFA turnering i Aalestrup.

- E-sport er jo boomet helt vildt, alle mulige steder og vi kan jo høre på vores egne knejter, at de synes, det er helt vildt spændende, og så er vi startet bagfra og inviterer verdenseliten til Aalestrup,  lyder det fra halbestyrer, Søren Bruun, med henvisning til, at den danske verdensmester i FIFA, Mohammed al Bacha  også var med.

Der var 128 spillere til single og 48 hold med til turneringen, så der var godt 200 med i dysten om præmierne. Yngste deltager var Mikkel på seks, der dog ikke kom videre fra første runde, men godt ved, hvad det går ud på.

-  Man kan styre dem med kontroller, og så skal man blive bedre, så man kan vinde over andre, siger den seksårige FIFA-fan.

I aftenens indslag kan du se, hvordan Mikkel han klarede den til lørdagens FIFA turnering.

E-sport til Aalestrup