Kronprinsen med kæk replik på golfbanen: - Det går jo slag i slag, indtil man havner i et hul

Onsdag morgen slog H.K.H. Kronprins Frederik første slag i den såkaldte Pro-Am-turnering - og humøret var højt.

Golfbanerne i Gatten bliver de kommende dage indtaget af nogle af Europas bedste golfspillere, når Europa Tour-turneringen Made in Himmerland løber af stablen i det nordjyske. 

Men allerede onsdag er der gang i golfkøllerne i Gatten, hvor det er nogle lidt mere prominente gæster, der har indtaget banerne fra morgenstunden.

H.K.H. Kronprins Frederik var onsdag morgen i højt humør, da han stillede op med sine holdkammater på et firemandshold, der udgøres af den ni-foldige Le Mans-vinder Tom Kristensen, 15 gange Europa Tour-vinder Thomas Bjørn og bestyrelsesformand for JYSK, Jacob Brunsborg. 

Det, livet går ud på 

Og masser af tilskuere var dukket op, da kronprinsen klokken 9.10 slog det første slag: 

Er de tilfreds med udlægget? 

Ja, det er jeg faktisk. Det er første hul og det første tee-off er jo altid det mest spændende. Selvom jeg har prøvet meget i mit liv, så er det nogle af de mest nervepirrende momenter for mig, lyder det fra kronprinsen, som udtrykker, at det er dejligt at være tilbage på golfbanen i Nordjylland. 

- Det går jo slag i slag, indtil man havner i et hul. Det er det, livet går ud på. Jeg har tænkt mig, det skal være sådan i dag også. Vi skal have det sjovt, og det har vi også. Vi har en fremragende setting og fantastiske værter, griner kronprinsen. 

Det er fjerde gang H.K.H. Kronprins Frederik spiller pro-am. Sidste gang han var med, var i 2016. 

Se hele indslaget fra TV2 Nord her: 


Seneste nyt

fra Nordjylland