LIGE NU:

Politiet undersøger hærværk mod families biler

Nordjyllands Politi efterforsker, om der er sammenhæng mellem indbrud i isbutik i Aalestrup og hærværk mod butiksindehavernes biler.

En familie fra Fjelsø ved Aalestrup blev mandag aften opsøgt af to mænd, der truede familien og endte med at smadre deres biler. Nordjyllands Politi undersøger nu, om der er sammenhæng mellem hærværket mod bilerne og et indbrud i familiens isbutik i september.

Niklas Jensen og Sandie Christensen fra Fjelsø driver til daglig isbutikken Is-Kongen i Aalestrup. Her var der natten til den 19. september indbrud, hvor gerningsmændene ifølge parret stjal maskiner fra Niklas Jensens firma samt en softice-maskine for 230.000 kroner.

Parret fandt selv frem til tyvene og fik fat i værdier for 150.000 kroner. Efterfølgende blev politiet involveret i sagen, som er under efterforskning.

- Vi har sikret flere tekniske spor i forbindelse med indbrudsanmeldelsen, og dem arbejder vi med, siger politikommissær Preben Møller fra Nordjyllands Politi.

Undersøger sammenhæng mellem indbrud og hærværk

Mandag aften tog sagen så en ny drejning, da Niklas Jensen modtog et opkald.

- Det var trusler om knivstikkeri. At de ville skære i mig og slå mig ihjel, fortalte Niklas Jensen tirsdag til TV2 Nord.

To mænd troppede op på parrets adresse i Fjelsø, hvor de smadrede familiens to biler ved at hoppe op på dem og sparke forruderne i stykker. Niklas Jensen og Sandie Christensen mener, at det er to af gerningsmændene fra indbruddet i september, der står bag hærværket. Episoden er anmeldt til Nordjyllands Politi.

- Vi undersøger, om der er årsagssammenhæng mellem hærværket og indbrudssagen, siger politikommissær Preben Møller.

Se tirsdagens indslag om hærværket mod familien fra Fjelsøs biler.