01:21

Tag med: Tilbudsjagten er gået ind i Aars

Omtrent 10.000 mennesker forventes at strømme til Messecenter Vesthimmerland i denne weekend, hvor der er outlet - Gabriella Desiree Mortensen og Lærke Gyldenløve Holm er to af dem.

Vinterstøvler i læder. Gode bluser. Og en lækker jakke.

Det var bare noget af det, Gabriella Desiree Mortensen og Lærke Gyldenløve Holm var på jagt efter, da de i dag, lørdag, indtog Messecenter Vesthimmerland i Aars sammen med flere tusinde andre. Her er der nemlig i denne weekend stort outlet, hvor lokale forretninger og håndværkere lang slagtilbud over diskene.

Og der var hurtig gevinst: Jakker og bluser til de rene spotpriser.

- Det var ikke så dårligt, bemærkede gymnasiepigerne fra Hobro, før de gik videre ned igennem de to store haller, der er sat af denne weekend til outletmessen.

Det er tredje år i træk, at messecenteret i Aars er vært for arrangementet, og hvert år er det vokset sig større og større. Denne gang er to haller fyldt med gode tilbud, mens ungerne kan køre på gokart i den tredje.

Og helt tilfældigt er det ikke, at det lokale messecenter har så stor succes med netop outletkonceptet. Messecenter Vesthimmerland har udviklet et professionelt outletkoncept, som efterspørges i hele landsdelen, og som butikker i hele landet ønsker at bakke op om, fortæller Inge Bjørn, projektleder i Messecenter Vesthimmerland.

- Vores outletmesse har været udsolgt i flere måneder, vi fylder messecenteret til bristepunktet – og der er helt gratis adgang for alle besøgende, siger Inge Bjørn, som denne gang har gjort messen for hele familien med aktiviteter til børnene også.

 

Messen fortsætter i morgen, søndag, på Messevej 1, Aars. Og om pigerne fra Hobro fandt deres vinterstøvler, kan du se i aftenenens nyhedsudsendelse klokken 19.30.